ADVENTSKI DOŽIVLJAJ

Metković postaje božićna oaza: Klizanje, kućice i koncerti za sve

Danas počinje božićna bajka u Gradskom parku koja će trajati do 31. prosinca 2023. godine u Metkoviću. Ova manifestacija, koja već obuhvaća Gradsko kulturno središte Metković i Trg kralja Tomislava, sada se proširuje i na Gradski park, čime postaje najbogatiji adventski program u dolini Neretve.

Gradski park će biti srce ove blagdanske manifestacije, nudeći atraktivno klizalište s površinom većom od 300 četvornih metara, adventske kućice i niz besplatnih koncerata. Klizalište će biti otvoreno od 14:30 do 22 sata svakodnevno do kraja godine, pružajući priliku za zabavu djeci i odraslima. Klizaljke se mogu unajmiti po pristupačnim cijenama, a termini klizanja traju 40 minuta, počevši na puni sat.

Adventske kućice u parku bit će otvorene od 14:30 do ponoći i nuditi raznovrsne ukusne zalogaje, tople napitke i ostala pića. Posjetitelji će moći uživati u cjelodnevnom glazbenom programu s trinaest koncerata, osam DJ nastupa te tematskim glazbenim večerima na natkrivenoj pozornici Gradskog parka. Svi događaji su besplatni i trajat će do 31. prosinca, kada će u podne biti organiziran doček Nove godine.

Prvi koncert u Gradskom parku otvorit će poznati Neretvanin, Elvis Sršen, sa svojim Funkblastersima. Njihov dvosatni koncert, u petak s početkom u 20:30, donosi najveće strane i domaće hitove osvježene funky-christmas aranžmanima. U subotu u isto vrijeme, Hypnotic bend će nastupiti s energičnim izvedbama zabavnih, rock i pop uspješnica, dok je nedjelja rezervirana za mostarsku akustičnu atrakciju, Malter Ego.

Program se nastavlja i idućeg tjedna s raznim događanjima u Gradskom kulturnom središtu Metković, uključujući komediju “Dekorater”, izložbu slika Stanislave Mijić te glazbene večeri u parku s različitim žanrovima.

Advent Metković nudi idealno mjesto za stvaranje obiteljskih uspomena, susrete s prijateljima i upoznavanje novih ljudi, te ispunjenje srca toplinom i radosti tijekom blagdanskog razdoblja. Organizatori ove manifestacije su Grad Metković, Ustanova za kulturu i sport Metković te Turistička zajednica grada Metkovića, uz podršku Dubrovačko-Neretvanske županije i Turističke zajednice Dubrovačko-Neretvanske županije.

Sve najnovije informacije o Adventu u Metkoviću možete pronaći na službenoj web stranici www.adventmetkovic.eu i društvenim mrežama. Kompletan program dostupan je na www.bit.ly/adventmetkovic2023.

Foto: PR

POSLJEDNJE DODANO: