DONOSI BOGATO ISKUSTVO

Mario Brkljača imenovan novim sportskim direktorom SEH Fussball-a i HNK Šibenika

HNK Šibenik s ponosom objavljuje imenovanje Maria Brkljače za novog sportskog direktora kluba. Uz ovu ključnu ulogu, Brkljača će također obnašati funkciju sportskog direktora SEH Fussball-a, gdje će biti odgovoran za sve tri momčadi unutar SEH grupacije: Austria Klagenfurt, HNK Šibenik i Viktoria Berlin.

Mario Brkljača donosi bogato iskustvo iz svoje igračke i profesionalne karijere. Kao igrač, Brkljača je nastupao za NK Zagreb, HNK Hajduk, Cagliari Calcio, Sibir Novosibirsk, SV Mattersburg, CSKA Sofija i Krku Novo Mesto. Njegovo radno iskustvo uključuje pozicije skauta za Jugoistočnu Europu u Deportivu Alaves (2017) i L.R. Vicenzi (2022), sportskog direktora u NK Rudeš (2017-2018), glavnog skauta u HNK Hajduk (2018-2019) te sportskog direktora u HNK Gorica (2023-2024).

-Izuzetna mi je čast, ali i odgovornost što ću imati priliku sudjelovati u razvoju nogometnog sektora SEH grupacije. Veliki je izazov pozicionirati se na nogometnom tržištu kao multi klub organizacija, ali isto tako upravljanje s više klubova otvara mnogo više mogućnosti. Želimo postati globalno prepoznatljivi na temelju odabira i razvoja vrhunskih nogometaša. HNK Šibenik je jako važan za SEH grupaciju s obzirom na potencijal koji posjeduje. Mogu obećati da ćemo napraviti sve da HNK Šibenik bude stabilan i konkurentan u najvišem rangu hrvatskog nogometa, izjavio je Mario Brkljača povodom preuzimanja novih funkcija unutar SEH grupacije.

Dosadašnji sportski direktor HNK Šibenika, Hrvoje Kulušić, bit će raspoređen na druge dužnosti unutar kluba.

-Zahvaljujemo mu na dosadašnjem trudu i doprinosu te mu želimo puno uspjeha u budućem radu.

HNK Šibenik i SEH grupacija izražavaju dobrodošlicu Mariju Brkljači te mu žele mnogo uspjeha u novim izazovima i odgovornostima koje donosi pozicija sportskog direktora.

POSLJEDNJE DODANO: