ČELNIK HNS-A

Marijan Kustić službeno potvrdio kako Dalić ostaje izbornik!

Predsjednik hrvatskog nogometnog saveza Marijan Kustić gostovao je u Dnevniku Nove TV gdje je pričao o bolnom europskom prvenstvu kao i budućnosti hrvatskog nogometa.

Kakvi su dojmovi nakon Eura?

-Nismo mislili da ćemo se ovako rano vidjeti, bol je još prisutna, ali nema što, moramo dignuti glavu i krenuti dalje.

Gdje smo prokockali šansu?

-Teško je kad dobijete gol u sudačkoj nadoknadi, po meni utakmica s Albanijom, prvo poluvrijeme, ulazak u samu utakmicu je bilo gdje smo, onako, očekivali, sigurno, hajdemo reći tri boda. Ali, pokazali smo u drugom poluvremenu i nažalost taj gol u 95. minuti. I nakon toga smo se vratili i doista protiv Italije odigrali odličnu utakmicu i nažalost u 98. minuti, u zadnjoj sekundi što bismo rekli dobili gol. To jako boli.

Je li ovo neuspjeh?

-Pa jest. Bilo nam je cilj kvalificirati se na Europsko. Rekli smo da želimo proći skupinu pa poslije što napravimo je odličan rezultat. Nismo prošli skupinu, nije to ono što smo očekivali. Što reći, dignimo glave i brzo je Liga nacija.

Što će biti s izbornikom Dalićem?

-On je izbornik i ostat će izbornik Hrvatske nogometne reprezentacije. Razgovarali smo i dali si ruke. Ostaje, mogu ekskluzivno otkriti.

A Modrić?

-Nadam se da će biti ovdje, da će nastaviti nositi traku u Ligi nacija i na Svjetskom prvenstvu, on će sam odlučiti. Vjerujem da će ostati i doista bih to želio.

POSLJEDNJE DODANO: