DIZAJNERSKE PRIPREME

Lucija odlazi na 71. izbor Miss svijeta

Hrvatska predstavnica Lucija Begić marljivo se priprema za 71. izbor Miss Svijeta koji će se održati u Indiji od 18. veljače do 9. ožujka, kulminirajući velikim finalom u New Delhiju. Lucija će se natjecati s 119 drugih kandidatkinja iz cijelog svijeta, a osim ljepote, ocjenjivat će se i u kategorijama poput sporta, talenta, top modela, Head to head challenge te posebno ističe segment “Beauty with a purpose”, koji naglašava ljepotu s razlogom.

Lucija je pripremljena za sve kategorije, a posebno se ističu njezina stručna spremnost za sport, talentiranost, i angažman u humanitarnom segmentu natjecanja. Ivan Alduk, poznati dizajner, kreirao je impresivne haljine za Luciju, inspirirane plavim tonovima mora i neba, što će je istaknuti među ostalim natjecateljicama.

Kroz nacionalne plesove svijeta, Lucija će se predstaviti u atraktivnoj posavskoj narodnoj nošnji, dok će za humanitarnu aukciju ponijeti umjetničku sliku Dimitrija Popovića. Uz to, pripremila je mažoret ples za kategoriju talenta. Daniella Maleza, hrvatska modna dizajnerica, kreirala je kolekciju odjeće koja ističe Lucijinu osobnost i karakter, dok je Katarina Mamić kreirala prekrasne haljine za različite prigode. Također, Lucija će nositi luksuzni nakit od Prahir fine jewellery i glamurozne večernje haljine iz Vjenčanica Nikolina.

Prije puta u Indiju, Luciji su sreću poželjele aktualna Miss Hrvatske 2023. Tomislava Dukić i indijski veleposlanik u Hrvatskoj, Njegova Ekselencija Raj Kumar Srivastava. Event je obilježen posebnim indijskim čajem s mlijekom kako bi se predstavila indijska kultura.

S obzirom na temeljitu pripremu i podršku koju je dobila, Lucija ima sve preduvjete da uspješno predstavi Hrvatsku na ovom prestižnom svjetskom natjecanju ljepote.

POSLJEDNJE DODANO: