KAKAV SPEKTAKL U ARENI

Lepa Brena, Prijović i Rozga zajedno pjevale Hajde da se volimo

U zagrebačkoj Areni je nastala totalna ludnica i četvrtu večer za redom, posebno u trenutku kada su na pozornici zajedno našle Aleksandra Prijović, Lepa Brena i Jelena Rozga i zajedno zapjevale hit Hajde da se volimo.

Ni večeras publika u zagrebačkoj Areni nije štedjela ni glas ni noge.

-Prvi put pjevam četvrtu noć za redom i to je zaista nešto posebno. 100 dana bih pjevala za vas jer svaki pojedinac ovdje u ovoj Areni je razlog zašto ja tu stojim.

Večeras iznimno – Aleksandri su se pridružila četiri gosta. Saša Matić, Nataša Bekvalac, Jelena Rozga i Lepa Brena koju su mnogi danima najavljivali.

Saša i Aleksandra zajedno su otpjevali hit Ko si ti? Atmosferu je dodatno zagrijala Nataša Bekvalac, hitom Nikotin. No, kada se na pozornici pojavila Jelena Rozga zavladalo je sveopće oduševljenje, zajedno su otpjevale Rozgin hit GinemMi se znamo već dosta godina i ona je posebna i zato je najbolja. Srce moje dobro hvala ti – rekla je Jelena,a publika je zatim počeli skandirati Jelena! Jelena! A kada je pjesma završila, Rozga i Prijović poletjele su jedna drugoj u zagrljaj.  Ja sam odrasla na Jeleninim pjesmama i jedna od mojih omiljenih je ova sljedeća – rekla je Aleksandra pa su skupa zapjevale Minus i plus, a zatim i Dani su bez broja.

-Moram reći nešto što mi je na srcu. Hvala što ste me dočekali na ovakav način. Hvala vam što se osjećam kao kod kuće. Hvala Jeleni na podršci. Ovaj grad je cijelu moju ekipu od 80 ljudi dočekao od srca i mi se stvarno ovdje osjećamo kao kod kuće. Hvala vam na ljubavi i hajde da se volimo – a ondase dogodio pravi spektakl, na pozornicu je izašla Lepa Brena i zapjevala s njima. U Areni je nastalo opće ludilo.

-Dobro večer. Ne mogu sakriti radost i uzbuđenje što pjevam ovdje s Aleksandrom, poručila je Brena.

-Najveći aplauz za najveću ikada. Vi ste uvijek bili dobri i podržavali ste me i savjetovali kao da sam vaše dijete. Jako sam sretna što imam priliku živjeti u vašem vremenu – poručila je emotivna Prijović.

Hoćemo onu našu omiljenu – upitala je Brena nakon čega su zapjevale Poželi sreću drugima. Cijela Arena je nakon pjesme skandirala Brenino ime. Zatim je uslijedio hit Čik pogodi koji su svi pjevali u  glas. Ni na četvrtom Extra koncertu godine publika Aleksandri nije dala da napusti pozornicu pa je koncert trajao duže od tri sata. Pred Aleksandrom je dan odmora, a zadnji od pet rasprodanih koncerta najavljen je za srijedu 7. prosinca.

POSLJEDNJE DODANO: