MLADI EUROPSKI PRVACI

[VIDEO] Lena i Toni nakon europskih zlata: “Sretni smo i ponosni na današnji uspjeh!”

Lena Stojković danas je osvojila i šesto zlato u nizu, trostruka je uzastopna prvakinja Europe i dvostruka uzastopna svjetska prvakinja, a tome je dodala i naslov pobjednica europskih igara.

Evo što je rekla nakon finalne borbe i pobjede.

-Sretna sam i ponosna na današnji uspijeh. Cijeli dan sam se osjećala dobro i stvarno sam uživala iz borbe u borbu. Finale je počelo malo dramatično, ali tako sa mnom mora bit dok se ja ne posložim skroz. Trener mi je uvelike pomogao da se skoncentriram oko te prve runde i da se sjetim svog plana, da ne letim. Na kraju sam osvojila svoje treće zlato što mi je malo nestvarno za izgovoriti, ali u isto vrijeme i stvarno jer znam koliko sam se dala u ovo. Ponosna sam na ovo.

Lena je akualna svjetska prvakinja, a u posljednjih 6 godina osvojila je sveukupno 6 zlatnih medalja.

-To je super stvar. Tek kad se malo odmaknem od ovog života ću shvatiti što sam sve postigla.

Brončani olimpijac Toni Kanaet postao je drugi put prvak Europe na impresivan način, bez izgubljene runde, a znamo da mu je ovom naslovu pretohido lom noge i taman kad se oporavio i lom ruke.

-Ova medalja mi je stvarno posebna, još pogotovo kad se sjetim svega što je bilo od kako sam se ozlijedio. Nema boljeg osjećaja nego vratiti se na najveće postolje i to na Europskom prvenstvu.

Toniju nedostaje još samo svjetska medalja, a sljedeće godine održava se Svjetsko prvenstvo.

-Sad slijedi veliki odmor. Moramo malo smirit dojmove pa ćemo vidjet što budućnost nosi.

Kaže kako nije puno očekivao od današnjeg prvenstva.

-Imali smo pripreme u Makarskoj, nisam se zbog ozljede mogao dati 100 posto u treninge i nisam znao što očekivati od ovog prvenstva. Imao sam sjajnu podršku s tribina i sve je uvijek lakše s navijačima.

POSLJEDNJE DODANO: