Laudrup: Real Madrid ima najbolji kontranapad na svijetu

Danac Michael Laudrup prokomentirao je za Marcu dvoboje polufinala Lige prvaka i opravdao je Realovu taktiku čekanja u susretu protiv Bayerna činjenicom da Madriđani igraju najbolji kontranapad na svijetu…

Bayern preferira takav stil igre da voli imati loptu u posjedu i Real je to iskoristio kako bi primijenio svoj jači dio.

– Ne viđa se baš tako često da Real igra na ovaj način na Santiago Bernabeuu, ali morate prihvatiti činjenicu da je Bayern momčad koja voli imati loptu u svom posjedu. Real je iz svojeg prvog napada postigao pogodak, a zatim je imao i dvije fantastične prilike preko Ronalda i Di Marije. Mislim da može itekako biti zadovoljan rezultatom. Igra najbolji kontranapad na svijetu i u Münchenu će biti sposoban doći do gola što znači da će Bayern morati postići čak tri.

Laudrup je stao u obranu Josea Mourinha čiji Chelsea na Vicente Calderonu protiv Atletica nije pokazivao neke velike napadačke aspiracije.

– Mourinho je doputovao po rezultat i jedino to mu je bilo važno. Svatko ima pravo postaviti igru kako želi, a na kraju dana ipak su pobjednici u pravu. Svatko ima svoj način igre i nogomet je zbog toga zanimljiv. Na kraju možete doći do pobjede sa svim tim sustavima. Chelsea i Atletico su odlično organizirane i disciplinirane momčadi. Bilo je jasno da Chelsea ne želi primiti gol, ali isto tako je razmišljao i Atletico iako je više napadao – dodao je Danac koji je trenutno bez angažmana nakon odlaska iz Swanseaja.

POSLJEDNJE DODANO: