Na prodaju šest običnih grančica, cijena raste

Od osnutka 1995. eBay putem internetske prodaje zainteresiranima nudi različite predmete, uglavnom vintage odjeću i razne druge rabljene stvari, no povremeno ondje možete naletjeti i na neobične ponude, poput primjerice pramena kose Britney Spears ili borbenog zrakoplova, a u jednoj od zadnjih ponuda koja je još uvijek aktualna i traje do 3. travnja možete nabaviti – komplet od šest suhih grančica.

Babak Ganjei, na eBayu poznat pod korisničkim imenom Whackychop, na aukciji nudi “šest grančica iz četvrti De Beauvoir”. Uz fotografiju je napisao: “Posjedujem šest suhih grančica srednje veličine, a svaka od njih ima jedinstvenu osobnost”.

Kako bi pokazao da nije šarlatan, Babak potencijalnim kupcima nudi i dodatno objašnjenje: “Grančice su pronađene u londonskoj četvrti De Beauvoir, u kojoj cijena najma sobe mjesečno iznosi najmanje 600 funta bez režija, a sendvič ne možete pojesti za manje od 4,50 funta, što grančice čini prvoklasnima.”

Babak živi u Hackneyu, glazbenik je i crtač stripova te jedan od najinventivnijih prodavača na eBayu. Početna cijena “grančica s osobnošću” bila je 0,99 funta, zadnji ponuđač za nju bi dao više od 25 funta, a cijena i dalje raste. Ukoliko ste zainteresirani, prvoklasne suhe grančice s osobnošću možete nabaviti do 3. travnja, pa namjestite satove i ne propustite priliku. Ne zaboravite i poštarinu u iznosu od 3,20 funta.

POSLJEDNJE DODANO: