HoReCa Zadar – sajam hrane, pića i opreme za hotele, restorane, kampove i apartmane

Zadar je domaćin dugo očekivanog specijaliziranog događanja posvećenog najvažnijem sektoru, onom turističkom od kojeg svi očekuju mnogo, ali se i nadaju postati dobavljači u raznim segmentima, od hrane, pića i opreme. 

Od 20. do 22. listopada u dvoranama ŠRC Višnjik, više od 60 izlagača dočekuje posjetitelje HORECA sektora iz cijele Dalmacije, posjetitelje koji traže nove poslovne suradnike za nastupajuću, izazovnu i po svemu zanimljivu predstojeću sezonu.

U ponudi Sajma naći će se zanimljivi ponuđači i proizvodi od kojih su mnogi noviteti na tržištu, pa će to olakšati sektoru turizma da prati trendove i odgovara na potrebe gostiju.

Izlagačke cjeline su: hrana i piće, oprema za turističke i ugostiteljske objekte kao što su profesionalne kuhinje i oprema za posluživanje hrane, termička i rashladna oprema, mali strojevi za fast food, aparati, projektiranje i uređenje interijera, namještaj i oprema za hotelske sobe i druge prostore, prateća oprema kao što su madraci, podne obloge, wellness oprema te higijena, sitni inventar, posuđe itd. 

Posebno događanje unutar sajma HoReCa Zadar je EKO TRŽNICA – mjesto na kojem se mogu po iznimno povoljnim cijenama mogu nabaviti premium proizvodi malih domaćih proizvođača – proizvodi koji su na tržištu pod oznakom „eko“ i predstavljaju visoku vrijednost koju su stvorile hrvatske ruke. Ovo je iznimna prilika za sve posjetitelje jer će na Eko tržnici imati priliku upoznati proizvođače pića, hrane i kozmetike koja im inače nije dostupna.

Na HoReCa Zadar sajmu održava se Konferencija Zajednice dizajnera interijera kojoj je cilj promovirati profesionalno uređenje interijera i povezati dizajnere interijera sa investitorima. Konferencija se održava u petak 20.10. i u subotu 21.10. od 11:00 do 14:00 sati.

Radno vrijeme sajma je 20. i 21. 10. do 10:00 do 18:00 sati, a zadnji dan, u nedjelju, 22.10. od 10:00 do 17:00 sati.

www.horeca-zadar.net

POSLJEDNJE DODANO: