NASTAVLJA SE RAT

Kuzmanić snimao na Skupštini Vodovoda pa objavio izlaganje solinskog gradonačelnika: “Ninčević ne govori istinu!”

Zamjenik gradonačelnika Splita, Antonio Kuzmanić, na Skupštini Vodovoda i kanalizacije snimao je izlaganje solinskog gradonačelnika Dalibora Ninčevića te snimku objavio na svom Facebook profilu.

Njegovu objavu, skupa s videom, prenosimo u cijelosti.

-Nastavlja se rat u HDZ-u oko ViK-a, a račun plaćaju građani

Gradonačelnici Solina i Kaštela ne govore istinu. Materijali za skupštinu nisu bili šturi, kao što tvrde, a  sadržavali su sve relevantne informacije. Osim toga, kada je bivši direktor Tomislav Šuta zadužio „Vodovod i kanalizaciju“ povećavajući plaće, Nadzorni odbor tvrtke odmah je upozorio što će se dogoditi. Na to je ukazivalo i revizorsko izvješće koje su svi dobili. Da su Ninčević i Ivanović ikada bili na Skupštini, što im je dužnost, znali bi za stav Nadzornog odbora.

Neosporno je da je i sam gradonačelnik Solina Ninčević teško optužio Šutu za loše poslovanje, što se može jasno čuti na snimci koju objavljujem.

Podsjetit ću i da je u Šutinom planu bilo povećanje cijena dva puta u ovoj godini, što smo zaustavili.

Iako bi gradonačelnici Solina i Kaštela željeli izbjeći odgovornost, upravo njihovom krivnjom Tomislav Šuta nije na vrijeme smijenjen, zbog čega se VIK danas nalazi u teškoj situaciji. Poslušajte tonski zapis sa sjednice Skupštine, održane 30. studenog.

POSLJEDNJE DODANO: