GLAZBENI SPEKTAKL

Krenula prodaja ulaznica za ovogodišnje Melodije Jadrana!

Danas su u prodaju puštene prve ulaznice za Melodije Jadrana, glazbeni spektakl koji je prošle godine osvojio publiku i iznjedrio brojne hitove. Ovogodišnja trodnevna manifestacija održat će se u Galeriji Meštrović te Meštrovićevom Kaštilcu od 21. do 23. lipnja.

Kako su na nedavnoj konferenciji za medije najavili organizatori na čelu s Tomislavom Mrduljašem, ovogodišnje Melodije Jadrana otvara Gibonni, koji će u Galeriji Meštrović izvesti svoje najpoznatije hitove u svom jedinstvenom, prepoznatljivom stilu.

Drugu večer Melodije nakratko sele u Meštrovićev Kaštilac, gdje jedan od najsvestranijih hrvatskih umjetnika, pijanist i skladatelj Matej Meštrović priprema pravi glazbeni spektakl. Samo za Melodije, pripremio je posebni aranžman „Četiri godišnja doba“ baroknog virtuoza Antonija Vivaldija, koje će izvesti uz Gudački orkestar milanske La Scale. „Meštrović u Meštrovićevom Kaštilcu“ najavio je koncert pun energije i virtuoznih svirača.

Treću, posljednju „Večer novih pjesama – Hit ljeta“ Melodije Jadrana vraćaju se u prostor Galerije Meštrović, gdje će svoje najnovije pjesme i ove godine predstaviti naši najpoznatiji izvođači i najcjenjeniji autori. „Večer novih pjesama – Hit ljeta“ moći će se, kao i prošle godine, pratiti u izravnom prijenosu na Hrvatskoj radioteleviziji.

Ulaznice za „Melodije Classic – Matej Meštrović & Gudački orkestar milanske Scale“ te za „Večer novih pjesama – Hit ljeta“ mogu se kupiti preko online sustava za prodaju ulaznica ADRIATICKET, a ulaznice za prvu večer – Gibonnijev koncert u prodaju dolaze uskoro.

Melodije Jadrana već su prošle godine postale jedan od najvažnijih glazbenih festivala, čijih se 14 od 25 pjesama našlo na HR Top 40 nacionalnoj listi radijskih singlova, a pjesme „Nemoj“ Nine Badrić i Petra Graše te „Idi ti“ Jelene Rozge nagrađene su nagradom Cesarica za hit srpnja, odnosno kolovoza.

Sve novosti o manifestaciji mogu se pratiti putem službene web stranice te na Facebook i Instagram profilu.

POSLJEDNJE DODANO: