ZADRANI PUTUJU U SINJ

Košarkaši Zadra večeras u Sinju protiv Alkara

Košarkaši Zadra večeras u 20 sati u Športskoj dvorani Ivica Glavan – Ićo u Sinju igraju utakmicu 25. kola FAVBET Premijer lige protiv Alkara. Utakmica dolazi dan nakon iscrpljujućeg dvoboja s Cedevitom Olimpijom u AdmiralBet ABA ligi te će i ovog puta, možda važnije od bodova, biti sačuvati zdravlje svih igrača, o čemu svjedoči i najava trenera Danijela Jusupa.

Utakmica se igra samo malo više od 24 sata nakon stvarno iscrpljujuće utakmice, fizički i mentalno. Moramo se nekako skupiti i odigrati, ali apeliram na sve da se povede računa o tom ritmu. Ovo je nehumano i dovodi se u pitanje zdravlje igrača. Ovaj ritam utakmica je povoljan da dođe do nekih ozljeda. Apeliram na sve da se malo sjedne i nađe najbolje rješenje, kaže Jusup.

I bez ovakvog ritma utakmica Alkar je na svom parketu uvijek neugodan protivnik. Nedavno je pobijedio Cibonu, a i u prvoj utakmici sa Zadranima bilo je gusto do samoga kraja. Četiri minute prije kraja vodili su 68:66 i nije puno nedostajalo da uzmu i ovaj „skalp“. Zadarski navijači nadaju se da će i igrači iz drugog plana dati svoj doprinos da se zabilježi nova pobjeda.

Utakmica se igra od 20 sati uz prijenos na Sportskoj televiziji.

POSLJEDNJE DODANO: