Koncert proslavljenog češkog pijanista Lukáša Vondráčeka u Hrvatskom domu

Proslavljeni češki pijanist  Lukáš Vondráček večeras će u 20 sati u Koncertnoj dvorani Ive Tijardovića u Hrvatskom domu održati svoj koncert.

Dobitnik Grand Prix na Međunarodnom pijanističkom natjecanju kraljice Elizabete 2016. godine, Lukáš Vondráček u sezoni 2023./24. uključuje nastupe sa Simfonijskim orkestrom iz Bamberga i Jakubom Hrůšom u Bostonu, Češkim filharmonijskim orkestrom, Simfonijskim orkestrom Zapadne Australije i Janáčekovom filharmonijom. Debitirao je s Češkom filharmonijom u dobi od petnaest godina pod okriljem Vladimira Aškenazija, koji je za njega rekao: “Takav se pijanist rađa jednom u trideset godina.” Dobitnik je brojnih prestižnih međunarodnih nagrada, a njegova prirodna i sigurna muzikalnost i izvanredna tehnika odavno su ga obilježili kao nadarenog i zrelog glazbenika.

Ulaznice je moguće kupiti sat vremena prije koncerta na blagajni Hrvatskog doma Split, putem interneta na mrežnim stranicama Hrvatskog doma Split, kao i na ostalim prodajnim mjestima sustava Adriaticket. Popusti se primjenjuju. 

Više informacija o popustima i prodaji možete pronaći ovdje.

POSLJEDNJE DODANO: