NIŠTA OD PRESICE

Koalicijska drama? Centar neočekivano odustao od presice zbog potrebe za konzultacijama

Predsjednik Zoran Milanović je, zajedno s predsjednikom SDP-a Peđom Grbinom, na jučerašnjoj konferenciji za medije najavio da će se kandidirati na predstojećim izborima kao nositelj liste SDP-a u prvoj izbornoj jedinici. Milanović je najavio pobjedu i formiranje vlade nacionalnog spasa.

Od 10:30 na Iblerovom trgu se održava sjednica Glavnog odbora SDP-a. Na samom početku se obraćaju predsjednik SDP-a Peđa Grbin i premijerski kandidat Zoran Milanović. Na kraju sjednice također će biti izjave za medije.

U 10 sati su na Preradovićevom trgu trebali govoriti predsjednici stranaka opozicije: Ivica Puljak (Centar), Davor Nađi (Fokus), Radimir Čačić (Reformisti), Dalibor Paus (IDS), Darijo Vasilić (PGS). – prenosi Index.

Konferencija za medije koju smo najavili za danas, 16. ožujka, u Zagrebu, na Cvjetnom trgu, u 10 sati, neće se održati zbog novonastalih okolnosti i potrebe za dodatnim konzultacijama. Pravovremeno ćemo vas obavijestiti o svim sljedećim aktivnostima. Zahvaljujemo na razumijevanju – objavili su iz stranke Centar.

POSLJEDNJE DODANO: