Završnica regionalne vaterpolo lige ovog vikenda u zadarskom Višnjiku

Četiri najbolja kluba regionalne vaterpolske Triglav Jadranske lige ovog će se vikenda boriti za naslov pobjednika na zadarskom bazenu u Višnjiku. Regionalna vaterpolska klupska sezona bliži se kraju, a uzbudljiva završnica i borba četiri najbolje momčadi u subotu 12. i nedjelju 13. travnja bit će pravi sportski spektakl za sve ljubitelje vaterpola. 

Četiri momčadi plasirale su se u samu završnicu – dubrovački VK JUG CO za finale se bori protiv zagrebačke HAVK Mladosti, dok riječki VK Primorje EB svoj put prema naslovu pobjednika traži preko PVK Jadran iz Herceg Novog. 

– Iznimno mi je drago da je upravo Grad Zadar domaćin ove velike vaterpolo završnice. Zadar se u dosadašnjim prigodama kad je organizirao velika vaterpolska događanja pokazao kao odličan domaćin uvijek spreman na maksimalnu suradnju. Neutralan je obzirom na momčadi finaliste, a i velika je želja svih nas u UO promovirati vaterpolo u sredinama koje imaju tradiciju ali i mogućnosti razvoja i napretka vaterpolskog sporta. S nestrpljenjem očekujemo novog pobjednika Triglav Jadranske vaterpolo lige! – izjavio je Predsjednik lige Perica Bukić

Ulaznice za vaterpolo spektakl u Zadru prodaju se na blagajni bazena Višnjik po cijeni od 50 kuna za jednodnevne ulaznice ili 80 kuna za sve utakmice FINAL 4 turnira.  

POSLJEDNJE DODANO: