KAŠTELA ZAVIJENA U CRNO

Klišanin izazvao prometnu nesreću i u smrt odveo sebe i majku trogodišnjeg djeteta

Kaštela su zavijena u crno. Smrt dvije mlađe osobe Kaštelane nisu ostavile ravnodušnima. Štoviše, kako odmiče vrijeme od prometne nesreće koja se u subotu poslijedpodne dogodila u Kaštel Sućurcu, i još se k tome slažu detalji uzroka tragedije – tako je tuga sve veća i veća.

Mladić iz Klisa (29) izazvao je prometni udes na cesti D8 vozeći dvotračnom cestom iz smjera Trogira prema Splitu motocikl marke Honda CBR 600 koprivničkih registracija. Kada je došao na jedno od križanja u Ulici Ivana Pavla II., prošao je njime iako je bilo upaljeno crveno svjetlo, i to vozeći između dva zaustavljena vozila na cesti.

U Audiju A4 se na glavnu sa sporedne ceste, Ulice Suvača, uključivala žena (32) vozeći dijete u autosjedalici. Išla je na zeleno svjetlo kad je doživjela udar u lijevi dio Audija. Motocikl je odletio preko vozila, Audi je otišao na desnu stranu i ostao na krovu. Oba su se motorkotača zapalila. Dijete iz plamtećeg automobila izvukli su susjedi i slučajni prolaznici, njegovoj majci i motociklistu nije bilo spasa.

Očevid je obavljen, a nakon što se analiziraju svi podatci, bit će poznato kojom je brzinom vozio krivac ove nesreće koja kao ishod ima gubitak dvaju života.

Na mjestu nesreće danas se ostavljaju lampioni, a poznato je i kako je posljednji ispraćaj nesretne žene sutra na mjesnom groblju Gospe na Hladi u Kaštel Sućurcu.

POSLJEDNJE DODANO: