NA PUTU KA POBJEDI

Kladionice luduju za Baby Lasagnom: 43 posto šanse za pobjedu na Eurosongu!

Baby Lasagna, hrvatski predstavnik na Eurosongu, nezaustavljivo raste na kladionicama prema novim projekcijama koje mu dodjeljuju nevjerojatnih 43 posto šanse za pobjedu u velikom finalu koje će se održati u subotu u večernjim satima.

U polufinalu je Baby Lasagna doslovno ‘razvalio’ konkurenciju svojim sjajnim nastupom, osvojivši srca publike koja je u glas pjevala njegovu pjesmu “Rim Tim Tagi Dim”. Nakon te večeri, nizali su se pozitivni komentari koji su samo dodatno podgrijali atmosferu oko njegovog nastupa.

I dok se očekuje drugo polufinale večeras, na kojem će nastupiti Lasagnin najveći konkurent, Švicarac Nemo s 20 posto šanse, jasno je da je Baby Lasagna uspio zavladati kladionicama svojom izvedbom i harizmom. Ukrajinske predstavnice trenutno su na 8 posto šanse, dok je Irkinja Bambie Thug na 6 posto.

Uz to, vrijedi napomenuti da je talijanska predstavnica Angelina Mango na 4 posto, dok je iz top pet na kladionicama ispao predstavnik iz Nizozemske, sada zauzimajući sedmo mjesto, dok je Francuska na šestom mjestu.

POSLJEDNJE DODANO: