REAKCIJA NAKON OBJAVE IVOŠEVIĆA

Karlo Pilko: “Dijelili ste fažol u majicama Centra! Vi ste nova verzija HDZ-a!”

Predsjednik kotara Gripe, Karlo Pilko iz redova SDP-a, nedavno je iznio svoje stavove o potencijalnim pregovorima s Domovinskim pokretom putem društvenih mreža.

Pilko je istaknuo mišljenje da bi za takve pregovore trebalo angažirati osobu po imenu Ivica, a ne Marijanu. Izrazio je zabrinutost oko mogućnosti zastoja u pregovorima, navodeći da bi u tim situacijama Ivica Puljak često zapjevao pjesmu o “gustoj magli iznad Zagreba” te bi cijeli pregovarački tim izvodio neke ustaške hitove.

Za pregovore sa Domovinskim pokretom trebalo se angažirati Ivicu, a ne Marijanu. Kad bi zagustilo u pregovorima Ivica bi opet zapiva onu o “gustoj magli iznad Zagreba” te bi cijeli pregovarački tim unisono izveo neke ustaške hitove.

Također, Pilko je spomenuo da bi u slučaju ideoloških nesuglasica u pregovorima mogao intervenirati Bojan, izražavajući zabrinutost zbog njegovih stavova o Židovima. Citirajući Bojanove riječi, Pilko je naveo kontroverzne izjave o Židovima koje su izazvale kontroverze u javnosti.

A ako bi zapeli na ideološkoj razini tu bi mogao uskočit Bojan sa svojim stavovima o Židovima na primjer. Iako mislim da je on preekstreman i za Domovinski pokret. Još nikad nisam čuo nekog dužnosnika DP-a da govori o Židovima što i Bojan: “Dabog da ti dica odrasla u Gazi da ti mater je*em, od koga si ti bolji, vi ste toliko bolji da ste državu dobili kmečanjem i lobiranjem. Za vas su Romi gospoda, a Kurdi božji narod s obzirom na karakter i borbu koju vode. Potpuno mi je jasno zašto se Hitler okomia baš na Židove, slično sa sličnim ne može ništa…”

Uz to, Pilko je izrazio svoje mišljenje o nedavnom dijeljenju fažola u majicama Centra, uspoređujući tu praksu s prijašnjim dijeljenjem humanitarne pomoći u majicama HDZ-a tijekom 90-ih godina. On je takvu praksu nazvao “novom verzijom HDZ-a 2.0”.

P.S. Bojane šta misliš o dijeljenju fažola u majicama Centra? Tako je i HDZ dijelio 90-ih humanitarnu pomoć u majicama HDZ-a što zapravo samo potvrđuje da ste vi nova verzija -HDZ 2.0 – stoji u objavi.

POSLJEDNJE DODANO: