Moyes: Pokušat ćemo dovesti pojačanja i prije SP-a u Brazilu

Menadžer Manchester Uniteda David Moyes poručio je u petak kako se plan dovođenja pojačanja za novu sezonu dobro razvija, te da se nada prvim potpisima i prije Svjetskog prvenstva u Brazilu…

Div s Old Trafforda je igrao očajno u prvoj sezoni pod Moyesovim vodstvom, a škotski je stručnjak uvjeren da će se od jeseni, nakon što osvježi momčad s nekoliko pojačanja, puno toga promijeniti. Engleski su mediji posljednjih mjeseci spominjali interes Uniteda za lijevog beka Southamptona Lukea Shawa (18), veznjaka lisabonskog Sportinga Williama Carvalha (22), te veznjaka Bayerna Tonija Kroosa (24). Prema tvrdnji Daily Maila, Moyes je nedavno u Portugalu gledao i braniča Porta Eliaquima Mangalu (23), te njegova suigrača, kolumbijskog napadača Jacksona Martineza (27).

– Moram reći da se planovi koje sam zamislio dobro razvijaju. Vjerojatno će se nešto dogoditi tek nakon završetka sezone, ali pokušat ćemo ostvariti neki transfer prije SP-a – rekao je Moyes i dodao:

– Povezuje nas se s mnogim igračima, a svaki put kad odem na neku utakmicu, piše se da ćemo potpisati ugovore s trojicom ili četvoricom igrača. To nije istina, ali svima je jasno da tražimo pojačanja i pokušat ćemo iskoristiti svaku priliku.

POSLJEDNJE DODANO: