LJETO NA BRAČU

Jelena Rozga, Prljavo kazalište i Tony Cetinski –vrijeme je za još jedno glazbeno putovanje u 585 Clubu

U čarobnom Bolu, s pogledom na najljepšu plažu Zlatni rat, legendarni 585 Club ponovo otvara svoja vrata i donosi bogat ljetni program. Smješten uz samu obalu, pod zvjezdanim nebom, uz šum valova i miris soli stvara priče koje spajaju vrhunsku glazbu, ples i jedinstvenu atmosferu Mediterana. Njegovi open-air partyji u blizini mora atmosfera su koja se pamti i o kojoj se priča godinama, a ovo će ljeto obilježiti nastupi uvjerljivo najboljih hrvatskih glazbenika. Osim gostovanja poznatih svjetskih DJ zvijezda i popularnih party koncepata, ovogodišnji će program obiljkežiti i tri koncerta uživo. Prljavo Kazalište u bolsku party meku stiže 29. lipnja, Tony Cetinski 31. srpnja, a točno mjesec dana nakon, ovu će ljetnu sezonu za pamćenje zatvoriti Jelena Rozga.

Vrijeme je za ljetnu nostalgiju i povratak u vremena kada su njihovi stihovi prvi put dotakli srca
publike. Energija i strast kultnog benda Prljavo Kazalište, koji već desetljećima osvaja srca publike
diljem regije, označit će početak nezaboravnog ljeta. Njihova glazbena priča, koja je započela krajem
1970-ih, postala je sinonim za rock zvuk s ovih prostora. Hitovi poput “ Mojoj majci ”, “ Ne zovi mama doktora ” i Marina uz šum valova u pozadini odjekivat će pod zvjezdanim nebom bolske party
destinacije 29. lipnja.

Kada govorimo o strastvenim izvedbama i moćnom glasu, Tony Cetinski ime je koje se izdvaja.
Njegova karijera, ispunjena hitovima kao što su “ Sve je s tobom napokona na mjestu ”, “ Blago onom tko te ima ” i “ Onaj tko te ljubi sretan je ”, garantira večer prepunu emocija i nezaboravnih trenutaka. Nakon nedavno rasprodane zagrebačke arene, u Bol donosi nevjerojatnu kombinaciju snažnih emocija u glazbenim aranžmanima koji vode na novo glazbeno putovanje u 585 Clubu. U čemu je tajna ove ljetne čarolije, saznat će svi oni koji osiguraju svoju ulaznicu na vrijeme i 31. srpnja se upute na čarobni Brač.

Kako bi ljeto na Braču bilo potpuno, u 585 Club stiže „Kraljica“. Njezino ime dovoljna je najava kako bi se ljubitelji pravog ljetnog provoda uvjerili da je riječ o najboljem ljetnom finalu u regiji, a riječ je o Jeleni Rozgi. “Bižuterija”, “Nirvana” i “Razmažena” hitovi su koji su neizostavni dio svih partyja koji se pamte i koje će svi partijaneri poželjeti ponoviti iznova i iznova. Prilika za jedan takav doživljaj je 31. kolovoz kada će diva hrvatske estrade svojim glasom i pojavom osvojiti pozornicu 585 Cluba.

Za sve one koji žele iskusiti čaroliju zabave na Jadranskom moru na potpuno nov način i „bjeg“ na
istaknute party događaje na predivnim otocima Braču i Hvaru, u 585 Club moguće je doći i Island
Escape turom. Ovaj ekskluzivni party koncept uključuje vožnju na jedinstvenom brodu koji u 21 sat
polazi iz Splita i dovodi obožavatelje ravno do kluba te povratak u Split oko 4 sata ujutro. Sam
koncept nudi bogat zabavni program koji garantira nezaboravan početak i kraj svake ljetne avanture
za 130 gostiju. Dok plove prema Braču, putnici će uživati u ritmovima vrhunskih DJ-eva kao pripremu za noć punu plesa i dobre zabave. Osim glazbe, brod uključuje ponudu osvježavajućih pića, hostese i foto kutak kako bi uspomene ostale zauvijek. Island Escape obećava poseban doživljaj. Više
informacija može se pronaći na https://islandescapecroatia.eu.

Ulaznice za sve koncerte moguće je osigurati putem sustava Entrio. Cijena early bird ulaznice iznosi
19€, dok će se regularna moći osigurati po cijeni od 26€. Više informacija o 585 Clubu može se
pronaći na službenoj internetskoj stranici kluba, Facebook stranici te Instagram profilu.

POSLJEDNJE DODANO: