EUFORIJA U ZADRU

Jelena Rozga oduševljena povratkom na scenu u Dalmaciji

Jelena Rozga jedna od najomiljenijih glazbenica na domaćoj glazbenoj sceni, najavila je spektakularni koncert povodom Dana Žena koji će se održati u Zadru na Višnjiku. U razgovoru za Radio Dalmaciju, Rozga je izrazila svoje uzbuđenje povratkom na scenu u Dalmaciji te pozvala sve ljude da se pridruže proslavi.

Sa zadovoljstvom mogu najaviti da se vidimo 8. ožujka 2024. u Zadru na Višnjiku. Jedva čekam da slavimo žene zajedno! Stvarno se radujem i pozivam sve u Zadar! Povedite svoje drage žene, bake, majke, sestre, kćeri, supruge, prijateljice. Vjerujte mi da će provod biti odličan. Zaželjela sam se koncerta u mojoj Dalmaciji! – rekla je Rozga tijekom razgovora.

Nažalost, pjevačica je bila prisiljena otkazati koncert u Splitu prošle godine zbog zatvaranja Spaladium Arene, no Rozga obećava senzacionalan scenski nastup u Zadru. Svi posjetitelji mogu očekivati zahtjevnu pirotehniku, vatrene topove, impresivne kostime te atraktivnu koreografiju koju će osmisliti Žiga Sotlar, jedan od najboljih koreografa u Europi.

Pjevačica se prisjetila i prošlogodišnje regionalne turneje “Minut srca mog”, koja je započela u Areni Zagreb i privukla gotovo dvadeset tisuća obožavatelja. Rozga je izrazila nadu da će koncert u Zadru donijeti isti sjaj i uživanje publici kao i prethodni nastupi.

Ulaznice za koncert mogu se osigurati putem Eventim sustava na poveznici: Eventim – Jelena Rozga Zadar

POSLJEDNJE DODANO: