ORIGINALAN ODGOVOR

Jadranka Kosor primila prijeteće pismo pa odgovorila hejterima: “Dodatno sam se nakitila!”

Bivša premijerka Jadranka Kosor, nakon što je završila s funkcijom predsjednice Vlade, svoja mišljenja i stavove nastavlja dijeliti putem društvenih mreža. Izrazito je aktivna na X-u, nekadašnjem Twitteru, gdje često pokazuje i svoje kulinarske vještine te trenutke iz privatnog života. Takve objave izazivaju različite reakcije. Među porukama ima i onih prijetećih, a Kosor je na sebi svojstven način još jednom odlučila odgovoriti hejterima, prenosi Večernji list.

– Još jedna friška popodnevna za ove što prijete i traže da se “prestanem slikati, komentirati i uznemiravati ljude”. Još sam se dodatno “nakitila”! – napisala je Jadranka uz fotografiju na kojoj pozira u crnoj modnoj kombinaciji, pri čemu se najviše ističu elegantni šešir i torba.

Njezini Twitter pratitelji odmah su pozdravili ovaj istup: – “Respekt, uvijek elegantna i svoja”, “Čudovita dama. Torbica vam je odlična!!”, “Savršen outfit”, “Divno izgledate”, “Dama bila i ostala” – nizali su komplimente na račun 70-godišnjakinje, a ona se svakome pojedinačno trudila odgovoriti na pohvale.

Inače, Kosor još uvijek koristi štake nakon što je krajem listopada prošle godine operirala koljeno:

–  Operirala sam koljeno jer sam već teško hodala, gotovo da više i nisam mogla hodati. Taj me problem mučio već jako dugo, no posljednje tri godine to je bilo dosta intenzivno, a posljednjih nekoliko mjeseci hodala sam uz užasan napor i bolove. I zato sam odlučila riješiti taj problem. Operirao me vrsni ortoped, specijalist za koljena, profesor Miroslav Hašpl u kojeg imam veliko povjerenje. Sad je sve još uvijek malo komplicirano i bolno, ali nadam se da će sve biti dobro, puno bolje nego što je bilo. Evo, već sam danas malo prohodala po sobi. Oporavak je krenuo i to ide relativno brzo. U bolnici ću biti još pet-šest dana, a onda slijedi rehabilitacija koja će trajati tri-četiri tjedna – kazala je Kosor nakon zahvata, od kojeg se oporavljala u Varaždinskim toplicama.

Podsjetimo, na adresu bivše premijerke u srijedu je stiglo prijeteće pismo.

– Dobila sam danas anonimno pismo u kojem nepismeni, uz uvrede, traže da se prestanem ‘slikati, komentirati i uznemiravati ljude’. I prijete, jasno, kukavice. Moj odgovor s popodnevne kave! napisala je bivša premijerka uz fotografiju sebe kako nasmijana pozira na stubama.

– “E, ovo se zove pravi odgovor, ‘mačko’!”, “Vi ste zvijezda za te klošare i većinu današnjih političara. Nisu Vam do štikle! Ne dajte se uznemiravati. Ostanite svoja i hrabra kao do sad”, “Odgovor hvale vrijedan”, “Nastavite nas ‘uznemiravati'” – samo su neki od komentara njenih pratitelja.

POSLJEDNJE DODANO: