ZORAN ZEKIĆ

“Ja sam tek s 30 godina zabio Hajduku i Dinamu, Matković je to uspio s 18 godina”

Trener Osijeka Zoran Zekić je s pravom bio zadovoljan i sretan zbog pobjede nad Hajdukom, njegove druge ove sezone na Poljudu.

– Uvijek je teško pobijediti na Poljudu. Nadam se da će ovakvog ambijenta u budućnosti biti što manje. Jako smo dobro ušli u utakmicu, dok smo imali snage, bilo je dobro. Možda smo mogli završiti utakmicu ranije preko Bukvića, nismo, poslije nas je naš vratar spašavao. Malo ćemo se radovati, važna pobjeda za nas.

Želio sam da igramo s energijom i visokim pritiskom. U većini slučajeva smo uspjeli. Mislim da smo zasluženo pobijedili.

– Nama je cilj ove godine dati priliku mladim igračima kao što su Matković i Kolić. Tako je bilo i u mom prvom mandatu, sada se ponavlja. Drago mi je zbog njih dvojice, kao što su ranije dobro odigrali Prekodravac, Vrbanac. Meni je trebalo da dođem do 30. godine da dam golove Dinamu i Hajduku, a Matkoviću je tek 18. Ne smije se opustiti, nastaviti raditi, napredovati, ispravljati pogreške. Velika je bila radost u svlačionici zbog njega.

POSLJEDNJE DODANO: