NA PODRUČJU CIJELE HRVATSKE

Iznajmite ili prodajte svoju luksuznu vilu s bazenom preko LUVA agencije

LUVA Villas je agencija za najam luksuznih kuća s bazenima i vila za odmor na području cijele Hrvatske.

Unazad zadnjih nekoliko godina ova Hrvatska agencija bilježi značajne poraste broja rezervacija stranih gostiju, a trenutno u svojoj ponudi imaju više od 300 luksuznih kuća i vila s bazenima. Agencija LUVA Villas je fokusirana na najam luksuznih vila, a osim područja Dalmacije pokrivaju i sve ostale regije diljem Hrvatske. Iz agencije nam kažu kako primjećuju da se sve veći broj vlasnika luksuznih kuća odlučuje na suradnju s profesionalnim agencijama kao što je LUVA Villas zbog bolje vidljivosti na stranim tržištima. Ova domaća agencija nudi vlasnicima i opciju kompletnog vođenja svih rezervacija gostiju preko svih kanala.

Osim djelatnosti najma luksuznih vila, LUVA Villas preko svoje sestrinske firme LUVA Real Estate nudi i uslugu prodaje luksuznih nekretnina. LUVA Real Estate je agencija za nekretnine koja pokriva područje cijele Hrvatske s fokusom na luksuzne nekretnine.

U nastavku pogledajte samo neke od brojnih luksuznih vila s bazenima na području Dalmacije iz LUVA Villas ponude:

Villa Aurora

Villa Aurora nalazi se vrlo blizu mora na otoku Čiovo. Ova moderna vila s bazenom je novoigrađena u 2024. godini i može primiti 10 gostiju. Vila sadrži 5 spavaćih soba s vlastitim kupaonicama i prostrani dnevni boravak s potpuno opremljenom kuhinjom. S prednje strane kuće se nalazi bazen s kojeg se pruža lijepi pogled na more, a na velikoj terasi na drugom katu se nalazi i Jacuzzi.

Za više detalja ili za rezervaciju termina posjetite: Villa Aurora web stranicu

Villa Luka

Villa Luka je šarmantna kamena kuća za odmor smještena u malom Pitoresknom mjestu Ložišća na otoku Braču. Udaljena je od mora svega 500 metara, a može ugostiti čak 16 osoba pa je idealan izbor za veće grupe gostiju. Gosti mogu uživati na velikoj terasi na kojoj se nalazi bazen ili u kamenoj konobi uz omiljena jela s roštilja.

Za više detalja ili za rezervaciju termina posjetite: Villa Luka web stranicu

Villa Luce

Villa Luce se smjestila prvi red uz more na južnoj obali Pelješca. Ova moderna vila ima 3 spavaće sobe s vlastitim kupaonicama u koje može smjestiti 6 gostiju. Gostima su na raspolaganju vanjski grijani bazen, sauna i fitness oprema. Odmah pored Ville Luce smještena je i Villa Mare pa je tako moguć najam obje vile u slučaju potrebe za smještajem većih grupa gostiju.

Za više detalja ili za rezervaciju termina posjetite: Villa Luce web stranicu

Villa Stellante

Villa Stellante nalazi se u malom mjestu Rovanjska blizu Zadra u neposrednoj blizini mora. Ova vila je moderno uređena vila za odmor s predivnim pogledom na more. Gostima su na raspolaganju 3 spavaće sobe, vanjski bazen i bicikli.

Za više detalja ili za rezervaciju termina posjetite: Villa Stellante web stranicu

Villa Nono Mate

Villa Nono Mate smještena je u simpatičnom mjestu Škrip na otoku Braču što je čini idealnim izborom za miran obiteljski odmor uz mnogo privatnosti. Ova manja šarmantna vila ima 3 spavaće sobe, Jacuzzi i udaljena je od mora nekoliko minuta vožnje automobilom.

Za više detalja ili za rezervaciju termina posjetite: Villa Nono Mate web stranicu

Villa Piedra

Villa Piedra nalazi se u mjestu Seget Gornji na velikom privatnom posjedu koji gostima osigurava mnogo mira i privatnosti. Može ugodno smjestiti 4 (+2) gostiju koji mogu uživati u mirnom obiteljskom odmoru.

Za više detalja ili za rezervaciju termina posjetite: Villa Piedra web stranicu

POSLJEDNJE DODANO: