23 TOČKE

Izmjene i dopune PPU-a o kojima će se pričati na 25. sjednici triljskog Gradskog vijeća 

Predsjednik triljskog gradskog vijeća Ivan Šipić sazvao je 25. sjednicu Gradskog vijeća za ponedjeljak, 18. ožujka 2024. godine.

Sjednica će se održati u Gradskoj vijećnici s početkom u 19 sati, a na Dnevnom redu su 23 točke.

Triljski će vijećnici između ostaloga raspravljati o Izvješću o realizaciji Godišnjeg Plana i programa rada vrtića za 2022./2023. godinu, Programu javnih potreba za obavljanje djelatnosti stanice Hrvatske gorske službe spašavanja na području Grada Trilja za 2024. godinu, Prijedlogu Odluke o donošenju izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Grada Trilja, Programu javnih potreba u protupožarnoj i civilnoj zaštiti Grada Trilja za 2024. godinu.

Vijećnici će raspravljati i o prijedlozima javnih potreba u kulturi, socijalnoj skrbi, predškolskom odgoju te ostalih javnih potreba u Gradu Trilju za 2024. godinu, piše ferata

Na Dnevnom redu najavljene sjednice između ostalog su i Prijedlog Odluke o davanju suglasnosti za zaduženje Grada Trilja za projekt ‘Energetska učinkovitost javne rasvjete na području Grada Trilja’, Prijedlog izmjena i dopuna Odluke o izvršavanju proračuna Grada Trilja za 2024. godinu, Prijedlog izmjena i dopuna Pravilnika o socijalnoj skrbi grada Trilja i pomoći obiteljima te Prijedlog izmjena i dopuna Programa potpore poljoprivrednim gospodarstvima Grada Trilja za razdoblje 2022.-2024.

POSLJEDNJE DODANO: