OTKLJUČAVANJE VRATA

Izložba Suvremene Umjetnosti 38 Zlatka Kozine

U četvrtak, 15. veljače, u 19:00 sati u Salonu Galić na adresi Marmontova 3, Split, bit će otvorena izložba Suvremena umjetnost 38 autora Zlatka Kozine.

Na izložbi će posjetitelji imati priliku istražiti slojevitu umjetnost Zlatka Kozine, koja se ističe humorom, ironijom i slojevitošću. Izložba ne reprezentira određenu temu, već se predstavlja kao dio šireg umjetničkog nastojanja, pozivajući posjetitelje na putovanje kroz suvremenu umjetnost. Ulaz na izložbu je besplatan.

Kustos projekta, Dario Vuger, ističe kako Kozinini radovi problematiziraju različite aspekte umjetničkog stvaralaštva te postavljaju pitanja o svrsi umjetnosti u suvremenom kontekstu.

Radovi Zlatka Kozine inspirirani su različitim umjetničkim praksama i teorijama, te se ističu svojom originalnošću i kreativnošću. Posjetitelji će imati priliku uživati u raznovrsnim vizualnim i konceptualnim obratima, te se potaknuti na dublje promišljanje o prirodi umjetnosti i njenom mjestu u današnjem društvu.

Izložba će biti otvorena za javnost do 4. ožujka 2024. godine, pružajući posjetiteljima dovoljno vremena da istraže i uživaju u djelima našeg poznatog umjetnika.

POSLJEDNJE DODANO: