ADIO PROFESORE

Iz Grada se oprostili od profesora Kružića: ”Adio profesore i hvala na svemu”

Ugledni splitski profesor Dejan Kružić iznenadno je preminuo u 70. godini života. Od omiljenog profesora oprostili su se i službeni gradski čelnici, a upravo je Kružić ove godine dobio nagradu Grada Splita za životno djelo.

Napustio nas je naš prof.dr.sc. Dejan Kružić – adio dragi profesore, i na svemu vam hvala 

S nevjericom smo primili tužnu vijest o iznenadnom odlasku našeg velikog sugrađanina, iznimnog čovjeka, suradnika i prijatelja, prof. dr. sc. Dejana Kružića. U ovim teškim trenucima naše misli su s njegovom obitelji, kojoj izražavamo najdublju sućut.

Dejan Kružić je svojim stručnim znanjem, entuzijazmom i usmjerenošću na javno dobro, te zaštitu interesa i dobrobiti Splita i svih Splićana, ostavio nemjerljiv trag. Njegovo znanje, energija, empatija, ljudskost i skromnost doticale su sve nas koji smo imali čast s njim surađivati. Splitu je davao cijelog sebe, bezrezervno i iskreno, do samoga kraja.

Ponosni smo što je na kraju svog životnog puta dobio zasluženu nagradu svog grada za životno djelo. Hvala vam, dragi i uvaženi profesore Kružiću, nedostajat ćete nam neizmjerno kao suradnik, čovjek i prijatelj. Puno smo naučili od vas i pamtit ćemo vas zauvijek.

Gradonačelnik Ivica Puljak, zamjenici Bojan Ivošević i Antonio Kuzmanić te svi zaposlenici Grada Splita

POSLJEDNJE DODANO: