Prvi čovjek komunalne tvrtke iz Samobora sjeda u fotelju direktora splitske “Čistoće”?

Splitska gradska tvrtka “Čistoća” u petak će dobiti novog direktora iako će “u pogon” fizički ipak nešto kasnije, 17. siječnja. Na skupštini te firme u petak će, uz redovne aktivnosti i izvještaje, biti i točka o razrješenju Lukše Regje te imenovanju novog prvog čovjeka.

Ranije smo pisali kako se na ponovljeni natječaj, nakon što tim Ivice Puljka nije zadovoljio niti jedan kandidat u prvom krugu, javilo manje zainteresiranih, a priča se kako će na poziciju direktora sjesti Ivica Karoglan koji je dosad bio na čelu “Komunalca i odvodnje” u Samoboru.

On je, iako iz Banovine šute na temu novog imena, neočekivano podnio ostavku u toj firmi, što je na društvenim mrežama objavila tamošnja gradonačelnica Petra Škrobot. Ostavku je podnio i na mjestu prvog čovjeka lokalnog nogometnog kluba. Iznenađena je, veli, takvim potezom.

– Moram priznati da me iznenadio ovaj potez gospodina Karoglana budući da smo u ovih šest mjeseci, po mom mišljenju, imali konstruktivnu suradnju – napisala je.

Ustvrdila je i kako “stabilnost sustava tvrtke nije upitna” te da je “s gospodinom Karoglanom dogovorila punu podršku u prijelaznom periodu”.

POSLJEDNJE DODANO: