IZVANREDNO OBRAĆANJE U 9 SATI

Ivoševića izvođač radova s Gripa nije udario, rekao mu je da se šali

Splitski gradonačelnik u petak je kasno navečer napisao dramatičnu objavu prema kojoj je dogradonačelnik Bojan Ivošević doživio nasilni incident od strane jednog izvođača radova.

– Dužan sam obavijestiti hrvatsku javnost o nasilnom incidentu prijetnje prema mojem zamjeniku Bojanu Ivoševiću kojeg su danas popodne dvije osobe presrele ispred njegove kuće, pri čemu je jedna osoba nasrnula na njega, a druga sve to snimala – prepričava Ivica Puljak. Zna o kome je riječ, nastavlja.

– Osoba koja je nasrnula na zamjenika Ivoševića je izvođač nezakonitih radova u Glagoljaškoj ulici Ante Bešlić. Incident se dogodio pred svjedokom i odmah je prijavljen policiji – veli Puljak u objavi na svojoj društvenoj mreži. Koju minutu nakon te njegove objave, u pretraživanju komentara na jednom dalmatinskom portalu, svoju je objavu napisao i tajnik stranke Igor Skoko, ujedno i gradski vijećnik u splitskoj Banovini.

– Budući da je mojem zamjeniku prije tri dana investitor osobno poručio da ne zna kome se zamjerio i da je gotov, a danas ga je izvođač nezakonitih radova osobno presreo ispred kuće, poruka je ozbiljna i alarmantna – podvukao je Puljak.

U međuvremenu smo doznali kako je Bojan Ivošević prijavio Bešlića s kapuljačom na glavi da mu je zamahnuo rukom prema licu. Ivoševiću je rekao da se šali, a policija ga i dalje nije pronašla kako bi provela kriminalističko istraživanje.

– Jučer oko 17.40 sati zaprimljena je dojava muškarca kako mu je na ulici u Splitu prišla muška osoba koju poznaje, te zamahnula rukom u blizini njegovog lica. U tijeku je utvrđivanje svih činjenica i okolnosti – službeni je, po običaju šturi, odgovor policije.

Puljak je u 9 sati ujutro sazvao izvanrednu konferenciju za medije na kojoj će javnost upoznati s detaljima prijetnji s kojima se suočavaju.

POSLJEDNJE DODANO: