OGLASIO SE SPLITSKI GRADONAČELNIK

Ivica Puljak: “Ili HDZ ili Hrvatska! Vrijeme je za Hrvatsku!”

Na odluku Ustavnog suda da predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović, dok obavlja tu dužnost, ne smije sudjelovati u političkim aktivnostima nijedne političke stranke oglasio se i Ivica Puljak, splitski gradonačelnik i predsjednik stranke Centar koja čini dio SDP-ove koalicije.

Odluka Ustavnog suda je katastrofalna i politički instruirana. Građani Republike Hrvatske su napokon, nakon desetljeća hladovine, saznali da imamo Ustavni sud koji se može izravno uplesti u volju građana da biraju i budu birani, kazao je Puljak.

Puljak je još istaknuo – Možete pokrasti Hrvatsku, možete imati stranku koja preuzme sve neovisne institucije da rade njima u korist, možete instalirati državnog odvjetnika koji se druži s osuđenim kriminalcima i to je sve bilo u skladu s Ustavom.

Jedino što se ne može i što nije u skladu s Ustavom je kandidatura predsjednika Republike na izborima za Hrvatski sabor. Odlukom Ustavnog suda mi ne smijemo govoriti tko je naš kandidat za premijera i ja ne smijem reći njegovo ime.

HDZ-ovci u skladu s Ustavom mogu krasti, a mi ne smijemo reći tko je naš kandidat za premijera. Volja birača će biti na strani pravde i trebamo se strpiti još mjesec dana da se riješimo ove klike i da hrvatska napokon prodiše. Dodao je:

17. travnja biramo: Ili HDZ ili Hrvatska! Vrijeme je za Hrvatsku.

Za kraj je pozvao državljane.

Pozivam vas da se ovu subotu, 23. ožujka, odazovete prosvjedima u pet hrvatskih gradova: Splitu, Zagrebu, Rijeci, Osijeku i Varaždinu!

POSLJEDNJE DODANO: