PAD STAKLA NA PARTIJANERE

[FOTO] Ispred Centrala ozlijeđene redom mlade osobe iz Švedske i Njemačke, najmlađe su imale 16 godina!

Mladić od 20 godina i djevojka od 16 zadržani su na liječenju u splitskoj bolnici nakon incidenta koji se dogodio koju minutu nakon ponoći, u prvim satima srijede ispred noćnog kluba Central pokraj Hrvatskog narodnog kazališta u Splitu. Naime, u jednom trenutku na partijanere je palo staklo obližnje robne kuće te kao posljedicu izazvalo intervenciju hitne medicinske pomoći koja je ozlijeđene, redom mlade ljude, odvozila na pružanje pomoći u bolnicu.

Svi ozlijeđeni su državljani Švedske i Njemačke. Sasvim sigurno su u Split došli na odmor i odlučili noćne sate provesti u zabavi i ispijanju alkohola.

Kristina Bitanga, glasnogovornica splitske bolnice izvijestila je kako su svi unesrećeni zadobili u ubodne i rezne rane.

Na Objedinjeni hitni bolnički prijem KBC-a Split zaprimljene su 24 osobe, sve strani državljani (Švedska i Njemačka) od 2004. do 2008. godišta. Svi imaju ubodne i rezne ranama. Dvoje pacijenata je zadržano na bolničkom liječenju, mladić (2004.) Na Klinici za kirurgiju i djevojka (2008.) na Klinici za dječju kirurgiju. Ostali su nakon medicinske obrade otpušteni, kazala je Bitanga.

Policija je obavila očevid događaja, a više informacija bit će poznato tijekom srijede. Prvenstveno o razlozima puknuća stakla koje je izazvalo, u najmanju ruku, šokantne scene u samom centru grada.

POSLJEDNJE DODANO: