OGLASIO SE HSP

Incident na sjednici Gradskog vijeća: HSP Split osuđuje ponašanje zamjenika gradonačelnika

Na nedavnoj sjednici Gradskog vijeća Grada Splita, održanoj 26. travnja 2024. godine, dogodio se, prema priopćenju HSP-a Split, incident.

Kako navode, zamjenik gradonačelnika Splita, Bojan Ivošević iz stranke Centar, bio je akterom neprimjerenog vrijeđanja kolegice Lidije Bekavac iz stranke HGS.

Njihovo priopćenje prenosimo u nastavku, u cijelosti i autentično:

Na sjednici Gradskog vijeća Grada Splita, održanoj 26. travnja 2024. g. došlo je do incidenta tj. do neprimjerenog vrijeđanja, od strane zamjenika gradonačelnika grada Splita, Bojana Ivoševića(Centar)(u daljem tekstu B.I.) kolegice gospođe Lidije Bekavac(HGS).

Nakon neprimjerenih riječi koje  je  B.I. uputio gospođi Bekavac, ista  je zatražila zaštitu od predsjednika Gradskog vijeća, ali se spomenuti nije snašao i nije reagirao, naš gradski vijećnik i predsjednik podružnice HSP-a Split gosp. Ante Grubišić odmah je reagirao i rekao: „Ono što su dijamanti među mineralima, to žene trebaju biti među nama“. Zatim je gosp. Grubišić  zatražio od strane B.I. da se javno ispriča, što spomenuti nije prihvatio. Nakon toga se  gospođa Bekavac povukla sa sjednice pa je onda u ime kluba vijećnika HDZ-a Tomislav Šuta,  zatražio pauzu te smo se na pauzi dogovorili da se povučemo sa sjednice zbog neprimjerenog ponašanja dotičnog B.I.-a.

Dakle, naš predsjednik podružnice i gradski vijećnik gosp. Grubišić je prvi stao u zaštitu kolegice i povukao se sa sjednice, a nitko od medija uopće nije spomenuo navedeno.

U duhu istine i demokracije iznosimo prave  činjenice o navedenom incidentu te želimo upozoriti na učestalu  diskriminacuju naše Hrvatske stranke prava kao i naših dužnosnika u medijima.

Gospodo, sutra počinje blagosov polja; važna poruka koju  sutra svećenik šalje nazočnima na misnim slavljima glasi: „Od munje, groma, grada, rata, trešnje i zla svakoga“ , a nazočni puk(narod Božji) odgovara: Oslobodi nas Gospodine!

Mi vam  poručujemo, od lažnih vijesti, selektivne „istine“ neobjektivnog prenošenja javnih događanja, politikanata, kriminalaca, lopova, onih koji propagiraju zlo, kradljivaca vremena hrvatskom i drugim narodima,…. oslobodi nas Gospodine. – stoji u priopćenju.

POSLJEDNJE DODANO: