Dalmatinska marenda u zrakoplovima Croatia Airlinesa

Zajedno sa svojim partnerima, Hrvatskom turističkom zajednicom,
Turističkom zajednicom grada Splita i Croatia Airlinesom, Turistička
zajednica Splitsko-dalmatinske županije predstavila je projekt
regionalne gastronomije „Dalmatinska marenda“ kojeg razvija u suradnji s
ugostiteljima s područja cijele Splitsko-dalmatinske županije.
Od
početka travnja do početka kolovoza, Dalmatinska marenda će biti nova
gastronomsko-turistička ponuda koja će se od ove godine po prvi put
dijeliti putnicima na svim avionskim linijama Croatia Airlinesa.
„Dalmatinska marenda“ je paketić u kojem su dalmatinski gastronomski
specijaliteti: pršut, šalša, mandulat, arancini te krekeri od maslinovog
ulja i ružmarina.
Želimo da na linijama Croatia Airlinesa putnici
imaju doživljaj Dalmacije. Okusi središnje Dalmacije plod su naše
tradicije, druženja, strasti i jedne posebne vrste hedonizma. Baš takve
ih možete namirisati i dok ste visoko među oblacima
– kaže direktorica
Turističke zajednice Splitsko-dalmatinske županije Ivana Vladović.
Inače, cilj brendiranja dalmatinske marende je njezino predstavljanje
kao neizostavnog dijela domaćeg gastro identiteta.
Dalmatinska marenda
je obrok između doručka i ručka u periodu od 11 do 17 sati. Obiluje
mirisima i okusima Dalmacije. Turistima poručujemo – ostavite svoj
brunch kući i dođite kod nas na dalmatinsku marendu. To smo prepoznali
kao našu prednost, nešto na čemu svi radimo kroz ovaj projekt
– kaže
Ivana Vladović, direktorica Turističke zajednice Splitsko-dalmatinske
županije.

POSLJEDNJE DODANO: