Stilske vježbe ponovno u Lori. Osvojite ulaznice…

Stilske vježbe fenomen su svjetskih razmjera, koje su i nakon 46 godina izvođenja, 4. ožujka ove godine, osvojile “Zlatni zub” na festivalu smijeha u Poreču. Ova najbolja komedija ponovno gostuje u Splitu, točnije u Lori 29. ožujka s početkom u 19:30 sati. 

One su najdulje izvođena predstava na svijetu s istom glumačkom postavom zbog čega su uvrštene i u Guinnessovu knjigu kulturnih rekorda. Roman Stilske vježbe, Raymonda Qieneaua svojevremeno je poslužio kao predložak redatelju Tomislavu Radiću za predstavu koju su Pero Kvrgić i Lela Margitić svojom virtuoznošću poveli u svjetsku kazališnu povjest. 

U “Stilskim” se radi o jednoj običnoj zgodi iz svakodnevnih života koja u tumačenju izvrsnih Pere Kvrgića i Lele Margitić na dvadesetak različitih načina postaje vrhunska komedija, burleska koja oduševljava, mami salve i salve smijeha. Mogli bismo reći da su stilske vježbe upravo ono što se naziva čarolijom kazališta. Za ovu predstavu darujemo naše čitatelje sa dva puta po dvije ulaznice, koji nam na mail[email protected] dostave osobne podatke s naslovom “Stilske vježbe”. Imena dobitnika objavit ćemo u ponedjeljak 24. ožujka.

POSLJEDNJE DODANO: