SVI NA PLES!

Hrvatska plesom podržava Baby Lasagnu: Rim Tim Tagi Dim u subotu u pet gradova

Hrvatska radiotelevizija poziva sve građane da u subotu, 13. travnja, zaplešu Rim Tim Tagi Dim ples.

Istovremeno pet prekrasnih hrvatskih gradova: Zagreb, Split, Zadar, Osijek i Umag – postat će središta plesnog zbivanja točno u podne. Dođite i pridružite nam se u prepoznatljivoj koreografiji i pošaljimo zajedno podršku našem predstavniku na Eurosongu – Baby Lasagni.

Cijeli događaj snimat će kamere Hrvatske radiotelevizije, a emitirat će se u poznatim HTV-ovim emisijama: Dobro jutro, Hrvatska, Dnevnik, Kod nas doma, ali dakako i na društvenim mrežama i web stranicama HRT-a.

Naime, ususret 68. Eurosongu koji će se održati u svibnju u švedskom Malmöu, Hrvatska radiotelevizija (HRT) je izuzetno ponosna na dosadašnji uspjeh i popularnost hrvatskog predstavnika Baby Lasagne.

Sretni što se ime Hrvatske pronosi diljem Europe voljeli bismo dodatno rasplesati Hrvatsku, poslati podršku našem predstavniku te pokazati djelić hrvatskih ljepota europskoj publici.

Dođite na plesnu subotnju zabavu u vašem gradu. Pridružite nam se 13. travnja malo prije podneva sa svojom obitelji, djecom, bakama i djedama, prijateljima ili sami, i doživite jedinstvenu atmosferu Rim Tim Tagi Dim plesa. Nema boljeg načina da zajedno proslavimo ljubav prema glazbi i plesu i pošaljemo slike prekrasne rasplesane Hrvatske u Europu.

Lokacije na kojima će se održati događaj su:

ZAGREB – TRG KRALJA TOMISLAVA

OSIJEK- PJEŠAČKI MOST

SPLIT- PROKURATIVE

ZADAR – na instalaciji POZDRAV SUNCU

UMAG – TRG SLOBODE

POSLJEDNJE DODANO: