USLIJEDIO JE KAOS

Hrvat se u vlaku u Njemačkoj sukobio s 18-godišnjakom, slijedio ga u drugi vlak pa izvadio nož

Hrvatski državljanin (29) uhićen je u Esslingenu u blizini njemačkog grada Stuttgarta jer je osumnjičen da je prijetio nožem 18-godišnjaku. Policija je kod uhićenog muškaraca pronašla više noževa, kao i manju količinu narkotika, piše Fenix magazin.

– Prijetnja nožem dogodila se u petak navečer (8. ožujka 2024.) oko 18 sati u vlaku između Mannheima i Stuttgarta, te u vlaku između Stuttgarta i Esslingena. Prema prvim saznanjima, dvojica muškaraca u dobi od 18 i 29 godina prvo su se iz nepoznatih razloga verbalno sukobila u vlaku koji prometuje na liniji Mannheim – Stuttgart, navodi njemačka policija u svom priopćenju.

Policija je priopćila kako je muškarac, 29-godišnji Hrvat, iz džepa izvukao nož i njime zaprijetio mlađem muškarcu (18). Ušao je za njim u vlak koji je vozio prema Ulmu. Više puta je prijetio nožem i vrijeđao ga. Svjedok je o svemu obavijestio strojovođu.

Policija je uhvatila Hrvata kad se vlak zaustavio, te su mu tijekom pretresa našli manju količinu narkotika i nekoliko noževa.

– Koji je nož 29-godišnjak koristio u ovom incidentu trenutno je predmet istrage policije iz Stuttgarta, navodi se u policijskom priopćenju.

POSLJEDNJE DODANO: