DUGOROČNA VIZIJA

Honda Marine Croatia slavi 20 godina rada

Honda Marine Croatia obilježava 20 godina uspješnog rada na ovogodišnjem 31. Zagrebačkom sajmu nautike, koji će se održati od 14. do 18. veljače na Zagrebačkom velesajmu. Dugogodišnji zastupnik Honda izvanbrodskih motora u Hrvatskoj, kompanija Fred Bobek – Honda Marine Croatia, proslavit će ovu važnu godišnjicu uz istaknute novitete i nagrade.

Fred Bobek, vlasnik kompanije, izrazio je zadovoljstvo postignutim uspjehom tijekom proteklih 20 godina. Kompanija je postala sinonim za kvalitetu i pouzdanost izvanbrodskih motora ne samo u Hrvatskoj već i u regiji. S ponosom ističe da su učvrstili svoju vodeću poziciju na tržištu te postali prepoznatljivi po izvrsnosti proizvoda i usluga.

Ponosni smo na ovih 20 godina iza nas i činjenicu da smo u tom periodu uspjeli izgraditi vodeću poziciju na regionalnom tržištu te što smo postali sinonim za kvalitetu i općenito za brodske motore u Hrvatskoj i regiji, kontinuirano promišljamo o daljnjem razvoju pa smo tako lani potpisali ugovor o zastupništvu Aquila katamarana te smo osim Hrvatske, Crne Gore, Srbije, BiH i Albanije, pokrili i Austriju i Sjevernu Makedoniju. U tom dijelu posla vidimo perspektivu koja nas veseli jer smatramo da su motorni katamarani zanimljiva bliska budućnost te im popularnost globalno nezaustavljivo raste – otkrio je Bobek

Osim što su dugogodišnji zastupnik Honda Marine programa u Hrvatskoj, kompanija je nedavno proširila svoje zastupništvo na Aquila katamarane te na Marlin i Highfield gumenjake. Također, postali su generalni zastupnik Honda izvanbrodskih motora u zemljama regije, uključujući Crnu Goru, Sjevernu Makedoniju, Sloveniju i Srbiju. Njihova prisutnost na tržištima regije dodatno je ojačala njihovu dominaciju i reputaciju.

Bobek naglašava kako su kontinuirano fokusirani na razvoj i unaprjeđenje svoje ponude, s ciljem zadovoljstva krajnjih korisnika. Potpisivanje ugovora o zastupništvu za Aquila katamarane predstavlja perspektivu za budući rast i razvoj kompanije, s obzirom na rastuću popularnost motornih katamarana diljem svijeta.

Kompanija također pokazuje brigu za zajednicu u kojoj djeluje, podržavajući rad brojnih udruga i sudjelujući u akcijama očuvanja okoliša. U sklopu svojih aktivnosti za očuvanje prirode, za svaki prodani Honda BF 350 vanbrodski motor, kompanija posadi jedno stablo, doprinoseći tako borbi protiv klimatskih promjena.

Uz proslavu obljetnice, kompanija je pripremila i nagradnu igru za ljubitelje mora i nautike, gdje će pobjednik osvojiti izvanbrodski motor modela HONDA BF20 LHU. Više informacija o nagradnoj igri dostupno je na službenoj web stranici kompanije.

Honda Marine Croatia nastavlja svoju predanost kvaliteti, inovacijama i brizi za okoliš, te se veseli budućim uspjesima na tržištu nautičke industrije.

POSLJEDNJE DODANO: