FACEBOOK OBJAVA

HDZ: “Grbin zove na premijersko sučeljavanje, a unaprijed se odrekao premijerske kandidature!”

HDZ je na svojoj Facebook stranici ponovno prozvao predsjednika SDP-a Peđu Grbina

Objavu prenosimo u cijelosti:

Da nije tužno, bilo bi smiješno. Grbin zove na premijersko sučeljavanje, a unaprijed se odrekao premijerske kandidature! Zadnjih tjedana posrnuli Peđa neprestano je varirao u svojim ambicijama.

Prvo je ponosno tvrdio novinarima ‘Da, gledate u novog premijera!’, potom je – ‘hrabar’ kakav jest – na konferenciji za medije odustao od premijerske kandidature i prepustio je Milanoviću, da bi na kraju izrazio ambiciju da postane predsjednik Sabora.

Srećom da će hrvatski građani takve nepouzdane i neodgovorne SDP-ovce ostaviti u oporbi i u iduće 4 godine! Poznato je da se Andrej Plenković rado odaziva na TV sučeljavanja. I 2016. i 2020. bio je na debatama – i pobijedio na izborima. 

Očekivali smo da će Milanović dati ostavku i kandidirati se na izborima na zakonit način, no on se prepao i sada pretendira biti premijer s mjesta predsjednika RH – mimo i Ustava i volje naroda. U hrvatskoj je već uvriježeno pravilo da se sučeljavaju dva premijerska kandidata. 

Peđa ne samo da nije kandidat za premijera, nego je i abdicirao s mjesta predsjednika SDP-a. A prije toga je još i pobjegao iz I. izborne jedinice, u kojoj živi i u kojoj se tradicionalno natječu vodeći kandidati pozicije i opozicije. Umjesto da u posljednji čas u panici zazivaju debatu – jer im ankete ne ide u prilog – neka se u SDP-u radije dogovore tko im je premijerski kandidat.

POSLJEDNJE DODANO: