BOŽIĆ U VIRU

Hari Rončević održava božićni koncert u Viru, a dan poslije biciklijada

Na otoku Viru, u sklopu božićnih događanja, popularni splitski kantautor Hari Rončević će održati božićni koncert na adventskom virskom trgu. Koncert će započeti 25. prosinca i trajat će od 20 sati.

Ovaj božićni spektakl na Viru pružit će posjetiteljima priliku da uživaju u glazbenom doživljaju te stvore posebne uspomene tijekom božićnih blagdana.

No, zabava se ne zaustavlja samo na koncertu, jer dan kasnije, 26. prosinca, Vir će biti domaćin tradicionalne Božićne biciklijade. Biciklijada će krenuti od Branimira u Zadru, a završit će na virskoj rivi. Start biciklijade planiran je za 12 sati, a organizirani povratak u Zadar predviđen je oko 16 sati.

Ova biciklijada, koja se održava na dan svetog Stjepana, postala je tradicija, okupljajući zaljubljenike u biciklizam i pružajući im priliku da zajedno proslave blagdane na aktivan i zdrav način.

Božić u Viru nudi kombinaciju glazbenog užitka i sportske zabave, čineći ga idealnim odredištem za sve koji žele proslaviti božićne blagdane na poseban i raznolik način.

Foto: TZ Vir

POSLJEDNJE DODANO: