Hanu su mnogi dočekali, a ona je strpljvo dijelila autograme i ispunjavala želje: “Na Superstar me prijavila rodica…”

Ispunili su se moji dječji snovi i hvala svima koji su me dočekali u mom Sinju. Na Superstar me je zapravo prijavila rodica tako da nje nije bilo nikada ovo ne bih ostvarila i stvarno joj od srca zahvaljujem na tome – tim riječima svoje je utiske opisala Hana Ivković iz Brnaza pored Sinja, pobjednica prvog RTL-ovog showa Superstar. Kako se Cetinska krajina na umjetničkom nebu oduvijek imala čime ponositi, dokazala je još jedna zvjezdica koju je nekoliko stotina žitelja tog kraja dočekalo na glavnom trgu u Sinju, u nedjeljnu prohladnu večer. I kako ne bi kada je pobijedila u glazbenom megaspektaklu! Ovome se nadala, ali nije očekivala, kaže.

– Među 12 natjecatelja sam bila najmlađa, bilo mi je ovo dobro iskustvo, a moje kolege su se ponašali lijepo prema meni. Čuvali su me i pazili – kaže nam Hana koju smo nakratko otrgnuli od selfija ponajviše djece koja su uglas skandirala njezino ime dok su na pozornici prašili Piromani i No pressing band. Za sve okupljene Hana je zapjevala “Za Ljiljanu”…

– Ovo je predivno, i ovaj doček i ono što nam se dogodilo. Ne može se ovo opisati dok se ne doživi – jedva je emocije susprezao Hanin otac Miroslav. Uz Hanu, zajedno sa suprugom Ivanom, ima Petru, Ritu i Maris.

– Teta bi je slušala dok je bila mala, stalno bi nešto pjevušila i malo po malo je shvatila da bi mogla u tom smjeru. Teta joj je uplatila neko pjevanje i tako je sve počelo – sjeća se otac dok su ga prekidali zagrljali iz publike.

Kako posebno zajedništvo krasi taj kraj uz Cetinu kada se treba ponositi tradicijom ili pojedincima koji pomiču granice valjda dovoljno dokazuje da je koji sat nego je Hani priređen doček na glavnom trgu u Sinju i stranica “Gospa Sinjska” na kojoj objavljuju sinjski fratri donijela video iz 2016. godine kada je ova Supestar zvjezdica pjevala na božićnoj priredbi u crkvi u njenim rodnim Brnazama.

POSLJEDNJE DODANO: