BLAGDANSKO IZNENAĐENJE

Hajdukov Park Za sva vrimena dobiva posebno ime – Arsen Dedić se pridružuje velikanima

Hajdukov Park Za sva vrimena ponosno će dodati još jedno ime među svoje velikane, a to je ime legendarnog umjetnika, Arsena Dedića. Ovaj park, koji je postao simbol zajedništva i strasti prema Hajduku, dobiva novo značajno ime koje će zauvijek ostati u srcima navijača.

Društvo prijatelja Hajduka Zagreb doniralo je tisuću eura u ime Arsena Dedića, čime je odao počast velikom umjetniku koji je tijekom svog života bio strastveni član Hajduka s bazom članstva DPH Zagreb. Arsen Dedić volio je isticati svoju povezanost s Hajdukom te je rado nastupao na Bilm noćima, pridonoseći njihovoj posebnosti.

Još davne 1967. godine, pjesma “Čovjek od soli” u izvedbi Arsena Dedića i duet s Vicom Vukovom, “I dâ bi ruku ja u vatru stavit,” uvrštene su na EP “Naprid, bili!”, čija je prodaja služila kao financijska podrška izgradnji novog stadiona. Ova gesta Društva prijatelja Hajduka Zagreb zagrijala je srca Arsenove obitelji, koja se prisjetila njegovih nastupa na Bilim noćima u Zagrebu.

Matija Dedić, sin Arsena Dedića, izrazio je svoju zahvalnost:

Otac je kao navijač Bilih često pjevao na Bilim noćima u Zagrebu iz svog gušta i potpuno besplatno. Drago mi je da se Društvo prijatelja Hajduka Zagreb toga sjetilo i na ovaj mu način iskazalo zahvalnost i ljubav. To što će njegovo ime biti upisano na Poljudu, zajedno s velikim imenima iz hajdukove povijesti i imenima ostalih navijača, velika je čast i njemu bi ta gesta sigurno mnogo značila.

Park Za sva vrimena ubrzano se puni, s više od 70% zauzetih mjesta, a ovaj događaj otvara vrata za sve one koji žele darovati najmilijima nešto posebno za blagdane. Ime u Parku možete uplatiti na 36 rata, što iznosi nešto više od 25 eura mjesečno, putem službene web stranice Hajduka: https://nashajduk.hr/za-sva-vrimena/.

Svi hajdukovci koji dostignu potreban iznos za ime u Parku do subote, 9. prosinca, dobit će pločicu sa svojim imenom i prezimenom “pod bor” do Božića.

POSLJEDNJE DODANO: