[HAJDUK – SLAVEN BELUPO 1:0] Mikanovićev gol za pamćenje donio Bijelima tri boda

90+3 – Gotova je utakmica.

90. – Kontra Hajduka, Livaja je odigrao za Kalinića, a uklizavanjem je goste spasio Božić.

87. – Žuti kartona za trenera Zekića zbog reakcije nakon prekršaja na Pukštasu.

85. – Benrahou je izašao uz pljesak s tribina, a zamijenio ga je Anello. Kod gostiju je teren napustio Hlevnjak, a ušao Mioč.

72. – 1:0!!! MIKANOVIĆ!!! Bombetina Mikanovića sa 16 metara umalo je probušila mrežu iza Čovića. Mikanović je naletio na odbijenu loptu, nikoga nije bilo da ga blokira, odlučio se na udarac iz prve i fantastično pogodio u donji lijevi kut. Fenomenalan gol. Prethodno je Livaja nabacio s lijeve strane, gosti izbacili, taman za Mikanovića.

71. – Krstanović i Mihalić su ušli umjesto Mudražije i Crnca.

70. – Nikola Kalinić je u igri umjesto Mlakara.

65. – Livaja je nakon kontre i na dodavanje Benrahoua izašao sam na Čovića, ali vratar mu je odlično skratio kut i spriječio pogodak.

65. – Na tribinama je 14.005 gledatelja.

64. – Žuti karton i za Grgića.

63. – Žuti karton za Mudražiju.

49. – Nova prilika, Livaja je primio dugu loptu od Melnjaka, namjestio se na šut i poslao loptu pored desne vratnice.

47. – Velika prilika za Hajduk, Benrahou je centrirao iz prekida, Čović izbacio vani, Ferro prihvatio i vratio u 16-erac. Tamo je najviše skočio Vušković, pala je lopta između Čovića i Pukštasa, a vratar gostiju se bolje snašao.

46. – Jambor i Hoxha su u igri umjesto Talysa i Manaja.

45. – Gotovo je prvo poluvrijeme, bez udarca u okvir gola s obje strane, tek šest ukupno.

43. – Krasna minijatura Livaje po lijevoj strani, odlična lopta prema Benrahouu, kojemu je šut blokiran. Hajduk je ipak pritisnuo pred kraj prvog poluvremena, ali bez prave prilike.

35. – Jedna od rijetkih prilika, Mlakar je povukao loptu s centra, Livaja je s desne strane centrirao, a Mlakar ostao prekratak da bi je glavom spustio u mrežu.

31. – Krovinović je pucao, lopta je prošla pored vratnice.

26. – S istočne tribine zvižde Soldi svaki put kad dotakne loptu. Nije mu zaboravljen incident iz Koprivnice prošle jeseni kad je provocirao Livaju, pa je Livaja dobio žuti karton, a Torcida eksplodirala, bacala sve i svašta, pa je taj dio tribine ispražnjen.

23. – Gosti za sada dobro pariraju Hajduku, iako prema naprijed nisu ništa odigrali, ali to im nije primarno.

13. – Sjajna lopta Benrahoua za Livaju, Livaja je ušao u 16 metara, ali kad se pogodak činio neminovan u blok mu je ušao Soldo.

5. – Prva opasnija akcija Hajduka, Krovinović je centrirao s lijeve strane, Livaja s visine druge vratnice glavom vratio u sredinu, gdje nije bilo nikoga od Bijelih.

2. – Torcida je upalila baklje i podigla sliku Borisa Jelovića Uše, jednog od najznačajnijih torcidaša u povijesti, koji je preminuo prije nekoliko dana. Začuo se pljesak sa svih strana stadiona.

1. – Nema niti jednog navijača Slavena Belupa, barem ne na tribini predviđenoj za njih.

Po prvi put otkako je postao trener Hajduka, Ivan Leko će poslati istu momčad na teren kao u prethodnoj utakmici. Dakle, istih jedanaest koji su pobijedili Osijek u Gradskom vrtu u nedjelju, sada će krenuti po tri boda protiv Slavena Belupa.

Hajduk: Lučić, Mikanović, Ferro, Vušković, Melnjak, Grgić, Krovinović, Pukštas, Benrahou, Mlakar, Livaja.

Slaven Belupo: Čović, Tepšić, Soldo, Martinaga, Mudražija, Marina, Božić, Talys, Crnac, Manaj, Hlevnjak.

POSLJEDNJE DODANO: