MLADI MARATONCI

GRAWE Dječje milje: Rezultati i pobjednici na 24. Split maratonu

U skladu s tradicijom, održan je 24. Split Maraton koji je uključivao i dječje utrke, ovoga puta pod nazivom GRAWE Dječje Milje. Učestvovalo je oko 390 djece različitih dobnih skupina.

U kategoriji Tići (4-6 godina), u konkurenciji djevojčica, prva tri mjesta osvojile su Greta Gospodnetić, Mia Šegon i Edita Perišić. Kod dječaka iste dobi, prvo mjesto pripalo je Janu Oršuliću Đeldumu, dok su drugo i treće mjesto zauzeli Danijel Boteri i Mikula Jurič.

Kod kategorije Faganeli (7-9 godina), među djevojčicama prvo mjesto osvojila je Nikolina Roje, dok su drugo i treće mjesto zauzele Emilija Perišić i Jana Tucković. Kod dječaka iste dobi, prvo mjesto pripalo je Tomi Katušiću, dok su drugo i treće mjesto osvojili Nikola Ivanković i Mihael Žderić.

U kategoriji Repci (10-12 godina), među djevojčicama prvo mjesto osvojila je Anja Turčin, dok su drugo mjesto dijelile Lana Manđeralc i Lorena Manđeralc te Žana Turk. Kod dječaka iste dobi, prvo mjesto osvojio je Vito Geršak, dok su drugo i treće mjesto zauzeli Maro Runje i Jakov Lukšić.

U kategoriji Grdelini (13-15 godina), među djevojčicama prvo mjesto osvojila je Lily Greemlich, dok su drugo i treće mjesto zauzele Laura Vukušić i Laura Kovačević. Kod dječaka iste dobi, prvo mjesto pripalo je Bakariču Ivanu, dok su drugo i treće mjesto osvojili Duje Gabrič i Toma Nezmeškal.

Organizatori čestitaju svim pobjednicima i zahvaljuju se GRAWE Hrvatska, sponzoru koji je omogućio djeci nezaboravno iskustvo trčanja na stazi Split Maratona.

POSLJEDNJE DODANO: