MANDAT U MIROVANJU

Gradonačelnik Splita neće u Sabor: mjesto prepušta dubrovačkoj odvjetnici

Gradonačelnik Splita i novoizabrani saborski zastupnik Ivica Puljak odlučio je kako ipak neće u Sabor. Puljak će svoj saborski mandat staviti u mirovanje, a umjesto njega će sjediti Viktorija Knežević.

Puljak je istaknuo kako mu je u fokusu Split i problemi s kojima se ovdje suočava. Na svečanoj sjednici Gradskog vijeća izjavio je kako je Split jedno ‘veliko gradilište’ i kako je trenutno preko 100 projekata aktivno u gradu.

Službeno se i oglasio Ivica Puljak:

Zahvaljujem svim građanima koji su mi na parlamentarnim izborima ukazali povjerenje. Svoj saborski mandat stavit ću u mirovanje, a umjesto mene u Sabor će ući predstavnica stranke, dubrovačka odvjetnica Viktorija Knežević. Kao što sam već najavljivao, fokusirat ću se na funkciju gradonačelnika Splita i nastavak uvođenja reda.

🌆 U Splitu smo pokrenuli najveći investicijski ciklus u povijesti i cijeli grad je trenutno jedno veliko gradilište 🚧. Od rekonstrukcije Žnjana koji bi trebao biti dovršen do sljedećeg ljeta, izgradnje Tehnološkog parka, IT sustava, do vrtića, garaža, kulturnih centara, parkova i uređenja ulica, napravili smo potpuni preporod u gradu.

Želimo dovršiti ono što smo započeli i od Splita napraviti moderan, uređen grad, na koji ćemo svi biti ponosni. To obećanje ćemo ispuniti.

🇭🇷 Siguran sam da će Viktorija Knežević predano raditi na ciljevima za koje se Centar zalaže i nastaviti borbu za europsku Hrvatsku, u kojoj će svi građani imati jednaka prava. Od te borbe i od vrijednosti koje u stranci Centar zastupamo nemamo namjeru odustati.

Nova saborska zastupnica Viktorija Knežević, kratko se pohvalila na svom Facebooku uz opis ‘dream come true’

POSLJEDNJE DODANO: