KARLO PILKO, GK GRIPE

“Gradonačelniče, znam da nije ugodno gledati kako se vaša lažna fasada polako raspada”

Predsjednik gradskog kotara Gripe, Karlo Pilko putem svog Facebook profila čestitao je gđi. Šuti na promaknuću u gradskoj upravi te napao gradonačelnika Ivicu Puljka kako zapošljava “prijatelje, kumove, susjede, stranačke kolege…”.

-Puljkova udarna igla protiv HDZ-a je čovjek koji je oženio istaknutu HDZ-ovku. Ili kako je rekao jedan HDZ-ov gradski vijećnik : “Skoko, da ti nema HDZ-a ne bi se ni oženia.”

A kad smo već kod HDZ-ovih kadrova čestitamo i gđi. Šuti na promaknuću u gradskoj upravi. Čujemo da je prije nekoliko dana postala voditeljica odsjeka, a rješenje je potpisao Ivica Puljak glavom i bradom.

Vjerujem da je gđa Šuta stručna, ali bila je stručna i Tamara Visković koja je odbijena zbog njenog političkog angažmana. Očito politički angažman smeta kada je MOŽEMO! u pitanju, ali je prihvatljiv kada je u pitanju HDZ.

Gradonačelniče, znam da nije ugodno gledati kako se vaša lažna fasada polako raspada i kako je sve manji broj ljudi koji vjeruju vašim lažima. Zapošljavate prijatelje, kumove, susjede, stranačke kolege i što je onda jedan Srđan Ciccarelli u odnosu na cijeli niz sličnih zapošljavanja..

Što se mene tiče i slike koju imam sa kotarskim vijećnikom HDZ-a na prosvjedu gdje su sve političke opcije (osim Centra) i svi stanovnici kotara tražili asfaltiranje makadamskog puta mogu samo reći da je to loš pokušaj diskreditiranja. Šteta gradonačelniče što niste bili tako rigorozni prema supruzi Marijani kada je ona svojevremeno koalirala sa HDZ-om na Žnjanu.

Što je jedna slika sa prosvjeda prema koaliciji i dogovoru uz čvrst stisak ruke.

POSLJEDNJE DODANO: