Hajduk prijavio Mamića; Brbić: RNK Split nas je jedini podržao

Hajduk je prijavio Zdravka Mamić disciplinskom sucu 1. HNL Krešimiru Vlajčeviću, ali i Disciplinskoj komisiji HNS-a, s obzirom da je on član Izvršnog odbora tog tijela. Prijava se odnosi na Mamićevo ponašanje tijekom utakmice Hajduk – Dinamo, ali i verbalno blaćenje Hajduka u više navrata.

Mamiću je Prekršajni sud u Splitu izrekao zabranu dolaska na Poljud i u Park mladeži u vremenu od devet mjeseci, radi izazivanja nereda u svečanoj loži, a također ne smije u tom periodu dolaziti ni na utakmice hrvatske reprezentacije koje će se igrati na ta dva stadiona, ali od strane HNS-a nije nikako sankcioniran, dok je “bijelima” odrezano 60.000 kuna kazne zbog te utakmice.

Eto, klub s Poljuda je prijavio Mamića isti dan kad je u javnost procurila vijest da su Hajduk i RNK Split zajednički prijavili Lokomotivu UEFA-i i FIFA-i. Taj slučaj prokomentirao nam je predsjednik Marin Brbić.

– Poznat je naš stav da se radi o dvije momčadi istog kluba. HNS mora progledati jer neće biti regularnosti lige dok se god taj problem ne riješi. RNK Split nas je jedini podržao, dok ostali kao da su se prepali, iako je više nego jasno da se problem Lokomotive mora što prije riješiti – kazao je Brbić.

POSLJEDNJE DODANO: