KONAČNI FINALISTI

Gotovo je i drugo polufinale Dore, evo kojih osam natjecatelja gledamo u velikom finalu

Iza nas je i druga polufinalna večer Dore 2024., u kojoj smo saznali preostalih osam finalista koje ćemo slušati i u nedjelju u finalu.

Finale hrvatske pjesme  je pred nama, a iza nas je i druga polufinalna večer u kojoj se predstavilo 12 skladbi od kojih se njih osam plasiralo u veliko finale, koje će biti održano 25. veljače, a o njima će odlučivati isključivo gledatelji putem televotinga.

Nakon napetih nastupa u drugoj polufinalnoj večeri, publika je odabrala svoje favorite koji će se suočiti u finalnom okršaju 25. veljače. Među finalisti su poznata imena i novi talenti koji su osvojili srca publike svojim impresivnim izvedbama. Alen Đuras, Natalie Balmix, Vatra, Damir Kedžo, Lara Demarin, Baby Lasagna, Marcela i Boris Štok su ti koji će se natjecati za prestižnu titulu predstavnika Hrvatske na Eurosongu.

Polufinalna večer donijela je širok spektar glazbenih stilova i izvođača. Lu Dedić, James Night, te Lara Demarin oduševili su publiku svojim nastupima, dok se Alen Đuras vratio na scenu s nevjerojatnim iskustvom kao prateći vokal s Eurosonga 2017. godine.

Najveće očekivanje bilo je oko Baby Lasagne, koji je bio označen kao favorit za pobjedu sa svojom pjesmom “Rim Tim Tagi Dim”. No, konkurencija je bila žestoka, uključujući povratnika Borisa Štoka i dobro poznatog Damira Kedžu, koji je već osvojio Doru 2020.

Osim glasova gledatelja putem televotinga, u odlučivanju o pobjedniku sudjelovat će i članovi ocjenjivačkih sudova, uključujući domaće i međunarodne stručnjake iz glazbene industrije.

Dora 2024. obećava uzbuđenje i talent te će zasigurno donijeti nezaboravnu večer glazbe i emocija. Svi su nestrpljivi da vide tko će zasjati na velikoj eurovizijskoj pozornici, predstavljajući šarenu paletu glazbene scene Hrvatske.

POSLJEDNJE DODANO: