BRUTALNO ISKRENI IZBORNIK

Goran Perkovac razočaran: “Da se igralo još dva-tri sata, ne bismo pobijedili Mađarsku!”

Izbornik Goran Perkovac u prvim razmišljanjima poslije poraza Hrvatske od Mađarske emitirao je razočaranost, posve očekivano. U mladoj izabranoj vrsti, za koju je trebalo imati i dosta kredita, palo se, ruku na srce, “bez ispaljenog metka”…

– Nismo izgledali dobro, bili smo kao ispuhani balon od prve minute, nismo imali ni glavu ni želju i to se vidjelo. Mađari su bili brži od nas, ne znam što se dogodilo, morat ćemo to izanalizirati. Opet nam je igrač više bio problem, katastrofalno loše. Imam dojam da je ova utakmica trajala još dva-tri sata da ju mi ne bismo pobijedili, napravili smo njihovog golmana igračem utakmice – izjavio je Perkovac za RTL.

– Poslije ćemo vidjeti zašto nam se baš danas dogodio ovakav dan. Možda je to stvarno to neiskustvo, ali ako nije, onda ćemo morati puno raditi da ekipa bolje funkcionira, da igra oštro, željno kontakta. Na video-analizi ćemo vidjeti što je bilo potrebno da se dobije Mađarska. Puno toga nije štimalo, nijedan igrač nije dao ono što zapravo može.

Nije ovdje riječ o prevelikom pritisku, veli izbornik, i dodaje da nema sada “pada u glavi”…

Imamo mi jako puno motiva, moramo dobiti te dvije utakmice da dođemo u borbu za peto mjesto i napravimo solidan rezultat. Moramo ih probati dobiti ako možemo. Hrvatska je na ovom Europskom prvenstvu dobila širinu kadra, dobila je vratare koji bili solidni danas i mislim da imamo svjetlu budućnost – zaključio je Goran Perkovac.

POSLJEDNJE DODANO: