MAŠKARE PREUZELE SPLIT

[FOTOGALERIJA] Puljak predao ključeve grada, Meštrica o’ krnjevala poručuje: “Ovo će biti veseli grad, a ne spaljeni grad”

Splitski krnjeval ove godine vraća se tradiciji iz 1927., koja je s godinama iščeznula. Naime, Splićanima je uz Sudamju krnjeval uvijek bio najveća fešta. Program ovogodišnjeg izdanja, koji je nazvan “Ljubav pod maskama”, potrajat će od 2. do 13. veljače.

Jutros u 10.30 sati na Pjaci ispred Stare gradske Vijećnice gradonačelnik Splita Ivica Puljak ključeve grada predao je u ruke ovogodišnjeg Meštra Josipa Škilje i Meštrice Edite Lučić Jelić.

-Mi ćemo se malo odmorit, a oni neka rade što god misle da je dobro za grad. Kad se vratim na vlast očekujem puno bolji i ljepši grad sa novim poletom.

Mi smo uštedili nešto novaca, nadam se da neće sve potrošit, ako potroše mi ćemo ponovo zaradit, kazao je Ivica Puljak.

-Što se tiče Žnjana, mi nismo zadovoljni kako je on to sve isplanirao. Djeca su nam kazala da oni žele kućice od čokolade na Žnjanu, on to nije imao u planu i zato mi to mijenjamo ujutro, kazala je Edita Lučić Jelić te dodala:

-Ovo će biti veseli grad, a ne spaljeni grad.

Organizatori iz gradske tvrtke Žnjan, na čelu s voditeljicom manifestacija Lorenom Šipić, prije par dana su najavili veliki spektakl koji će biti i donatorskog karaktera, a na Rivi će zapjevati Domenica, Indira Forza i grupa Cambi.

Cijeli program Splitskog krnjevala možete pronaći OVDJE, a kako je bilo jutros na ceremoniji predaje ključeva možete pogledati u fotogaleriji.

POSLJEDNJE DODANO: