BUDUĆI VATROGASCI

[FOTO] Više od 600 djece sudjelovalo na natjecanju vatrogasne mladeži u Makarskoj

Više od 600 mladih vatrogasaca danas je na 2. Kupu DVD-a Makarska, natjecanju vatrogasnog podmlatka i mladeži Dobrovoljnih vatrogasnih društava Splitsko-dalmatinske županije, prezentiralo svoje vatrogasne vještine. Djeca u dobi od 6 do 16 godina pokazala su iznimnu spretnost u izvođenju zadataka te snažan timski duh, posebice u štafetnim utrkama, a među ukupno 60 ekipa iz cijele županije, Makarsku je predstavljalo oko 40 budućih mladih vatrogasaca.

Danas su se u makarskom Gradskom sportskom centru predstavili članovi Dobrovoljnih vatrogasnih društava Trogira, Omiša, Marine, Milne, Kaštela, Kaštel Sućurca, Kaštel Gomilice, Solina, Sinja, Bola na Braču, Vranjica, Kučića, Žrnovnice, Slatina, Imotskog, Makarske, te ekipa DVD-a Hrašće, s kojim makarski DVD više od 30 godina gradi prijateljske i kolegijalne odnose. Imperial Riviera, kao jedan od sponzora, za sve je sudionike natjecanja osigurala sendviče i sokove.

-Veseli me što se broj natjecatelja u odnosu na lani gotovo udvostručio. Čast je i odgovornost biti članom Dobrovoljnog vatrogasnog društva i jako je lijepo vidjeti da djeca Splitsko-dalmatinske županije prepoznaju važnost vatrogastva, što su i danas pokazali, prezentirajući svoje vještine i uvježbanost. Hvala Imperial Rivieri što je ponovno prepoznala važnost ove manifestacije, osiguravši obroke za sve sudionike, izjavio je Josip Baričević, zapovjednik Dobrovoljnog vatrogasnog društva Makarska.

-I ove godine, Imperial Riviera se sa zadovoljstvom odazvala pozivu za podrškom ovom natjecanju. Djeca su danas pokazala iznimne vještine i znanje, ali i pravi sportski duh, boreći se za svoje ekipe. Kao član DVD-a Makarska želim reći da sam ponosan na sve što su prikazali, a u ime Imperiala, upućujem veliko hvala vatrogascima na svemu što rade, izjavio je Vanja Vranješ, direktor funkcije destinacijskih odnosa u Imperial Rivieri.

Imperial Riviera, koja posluje u okviru Valamar grupe, aktivno je uključena u zajednicu u okviru brojnih inicijativa kojima na odgovoran i održiv način doprinosi razvoju destinacije.

POSLJEDNJE DODANO: